“Hvorfor lyve?” af Carey Heywood

Originaltitel: Why lie?
Forfatter: Carey Heywood
Serie: Kærlighedsgåder
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 276
Oversat af: Lisbeth Valentin Madsen
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 19. juli 2021

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

‘Hvorfor lyve’ er andet bind i Carey Heywoods serie ‘Kærlighedsgåder’. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

streg

Bagsidetekst

Sydney arbejder på familiens café Lola’s, som hun en dag skal overtage. En aften bliver Heath hængende og hjælper hende med at lukke cafeen og de ender med at have sex. Faktisk er det så fantastisk med Heath, at han kommer forbi hver aften. Sydney begynder så småt at tro, at hun har fået en kæreste. Og hun elsker det. Men i lillebyen Ferncliff spredes nyheder hurtigt, og en dag hører Sydney, at Heath er blevet forlovet med Kacey. Heaths svigt er for meget for Sydney, og hun kører op i familiens hytte i bjergene for at få noget alenetid. Men det skulle hun aldrig have gjort. Et kraftigt regnskyl igangsætter et gigantisk mudderskred, som Sydney bliver fanget i.

Til alt held har Sydneys bedstemor set nyhederne, og hun ved, at bjergene er det sidste sted at opholde sig. Hun sender Heath derop for at hente Sydney hjem i en fart. Men Heath kommer for sent. Mudderskredet har allerede fanget Sydneys bil. Og Sydney sidder inde i den. De enorme kræfter slynger Sydney ned ad bjergsiden, mens Heath må se hjælpeløst til. Sydney overlever, men hun er kommet voldsomt til skade. Det står klart, at hun får brug for hjælp med genoptræningen. Heath får arrangeret, at Sydney flytter ind hos ham, så han kan tage sig af hende. Sydney har ikke meget tilovers for Heath, men det er han fast besluttet på at ændre. Så Heath går i gang med at være der 100 procent for Sydney – og med at rette op på den fejl, han har begået.

streg

Anmeldelse

Jeg har egentligt godt kunne lide Sydney helt fra starten og i den første bog, så jeg glædede mig meget til at læse om hende. Jeg havde ikke lige fanget det hele med Heath helt fra starten, pga. af hans del i den første bog. Jeg har altid godt kunne lide Carey Heywoods måde at skrive på og jeg synes ikke, jeg blev skuffet over dette. Jeg synes at flowet i bogen er meget godt, og det er en bog som er nem at læse.

Jeg var ikke ret vild med Heath i bogen, pga. hans del i den første bog, da han opfører sig ret træls overfor Sydney i starten. Efter at han finder ud af, at han er en røv, gør han alt for at ændre dette, men ikke på en helt almindelig måde. Nej, han tvinger hende til at flytte ind bag hendes ryg og vil ikke lytte til hendes ønsker omkring det. Hendes familie støtter op på ham, og det er ret shitty gjort mod hende igen.

I det meste erkender han dette selv hen imod slutning af bogen, hvor Sydney er begyndt at åbne op for ham igen. Så den sidste del af bogen synes jeg er den bedste, hvor de kommer bedre ud af det med hinanden, også selvom at der sker en del tragiske ting. Men Heaths personlighed ødelægger en del for mig i bogen desværre.

Jeg kunne ellers godt lide handlingen og de andre personligheder i bogen og særligt måde at forfatteren kan fange læseren. Derfor håber jeg at vi får en bog mere fra hende i serien.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *