“Hvorfor nu?” af Carey Heywood

Originaltitel: Why now
Forfatter: Carey Heywood
Oversat af: Lisbeth Valentin Madsen
Forlag: Palatium Books
Genre: Skønlitteratur
Sider: 293
Udgivelsesdato: 17. marts 2021

 

 

 


Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

’Jeg blev desværre slet ikke lige så fanget eller taget med storm, som jeg mindes at have ved
nogle af hendes andre bøger.

streg

Resumé

Kacey har hele sit liv været vild med Jake, sin bedste venindes storebror. Han hjalp hende en gang med at jage nogle drenge væk, og siden da har hun været forgabt i ham. Han har altid behandlet hende som sin lillesøster. Efter en nat i byen kommer Kacey til at sige ja til at gifte sig med sin ven Heath, da Hearts mor er meget syg. Kacey vil gerne hjælpe ham, men hun kommer alligevel i tvivl om man kan gifte sig med en, bare fordi man gerne vil være en god ven? Oveni det hele kommer Jake hjem fra boreplatformen og nogle hemmeligheder fra år tilbage kommer til lyset, og det vender op og ned på alting, men Kacey kan ikke lade være med spørger hvorfor nu?

streg

Anmeldelse

Jeg har gode erfaringer med Carey Heywoods bøger, og derfor havde jeg store forventninger til bogen denne omgang, da jeg virkelig tænkte, at den kunne have potentiale til en rigtig god romantisk bog, som jeg bare virkelig trængte til. Men der blev jeg desværre skuffet. Jeg blev slet ikke taget med storm over forelskelsen mellem de 2 mennesker. For mig blev bogen desværre ret forudselig og kedelig.

Vi følger synsvinklerne for både Kacey og Jake. Det synes jeg var super fint, fordi på denne måde kunne vi få indgangsvinklerne til begge personer, og dette burde havde været med til at give noget dybde og spænding til bogen. Men for mig blev begge hovedpersoner bare ret forudselige. Jeg synes særligt det blev galt med Jake. Det var ikke helt, som jeg havde forestillet mig. Efter at han finder ud
af, hvem den mystiske pige er fra et par år siden, er alt pludselig forandret og blev en smule forceret for mig.

Jeg manglede kemien mellem dem, selvom at det egentligt skulle have været en stor kærlighed særligt for Kacey. Jeg kunne egentligt godt lide Kacey. Vi var blevet advaret om, at hun ville være en kærlighedssyg hvalp efter Jake, og jeg blev egentligt lidt glædeligt overrasket, fordi jeg synes hun prøvede at opfører sig forholdsvis moden med situationen, men undtagelse af et par episoder, som kunne give lidt flere morsomheder til bogen.

Samlet set synes jeg bogen havde en del potentiale, men jeg ville meget hellere have en lidt langsommere forelskelse, så man selv kunne nå at komme ind under huden og forelske sig i romantikken i bogen. Det kunne også have været fedt med nogle tilbageblik, hvor man så noget mere kærlighed og tiltrækning mellem dem, men med et indblik i det forbudte, fordi hun var hans lillesøsters bedste veninde. Så jeg manglende bare en hel del for virkeligt selv at blive forelsket i
bogen og hovedpersonerne.

streg

 

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *