“I det øjeblik var jeg din” af Mhairi McFarlane

I det øjeblik var jeg din

Originaltitel: You had me at Hello
Forfatter: Mhairi McFarlane
Genre: Skønlitteratur
Oversat af: Kamilla Pontoppidan Haderup

Sider: 429
Forlag: HarperCollins Nordic
Udgivelsesdato: 1. maj 2017
DUO stjerner III

 

 

Tak til HarperCollins Nordic for anmeldereksemplaret.

Mhairi McFarlane er begyndt at blive en af mine yndlingsforfattere, fordi hun formår at skrive nogle historier, som der er humor og alvor med i. ’I det øjeblik var jeg din’ er også en skøn bog!

streg

Resumé

Efter 13 år som kærester, er Rachel og Rhys begyndt at planlægge deres bryllup, men midt i et skænderi omkring detaljerne til brylluppet, hæver Rachel pludselig forlovelsen og går fra Rhys. Hendes fremtid er nu meget usikker og i en alder som 31, var det ikke lige sådan, hun havde forestillet sig, at hendes liv skulle se ud. Da hun møder en gammel ven fra universitet, kommer de gamle følelser pludselig op til overfladen igen…

streg

Anmeldelse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er blevet ret så stor fan af Mhairi McFarlanes bøger, som har en god blanding af humor og alvor. Jeg kan rigtig godt lide den måde, hun stykker historien sammen på, og sørger for at tilføje et humoristisk tvist, så det ikke bliver alt for alvorligt. Sådan lidt ’Bridget Jones’ agtig, og de film kan jeg virkelig godt lide.

Men i hvert fald indeholder ’I det øjeblik var jeg din’ en rigtig god historie, og bliver fortalt på den måde, at vi springer frem og tilbage fra fortiden til nutiden. Dette fungerer rigtig godt, da man til at starte med, har meget lidt viden, og efterhånden som vi lærer Rachel bedre at kende, får vi også hendes fortid af vide.

Jeg kunne ikke undgå at håbe og bede til at Rachel og Ben på en eller anden måde, kunne finde sammen igen, men havde samtidig mange tvivl, eftersom de nu er to forskellige steder i deres liv og samtidig er han blevet gift i løbet af de 10 år, der er gået, siden de sidst så hinanden. Jeg vil ikke afsløre hvad der sker, men rejsen dertil er fyldt med intriger og drama.

’I det øjeblik var jeg din’ kan helt klart anbefales til alle piger og kvinder, da den helt klart vil underholde den målgruppe. Jeg er helt vild med den engelske titel, som bare er rigtig passende til historien, men synes også den danske oversættelse passer til indholdet i historien. Jeg kan personligt ikke vente til at læse den næste bog af hende.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *