“I frit fald” af Heléne Holmström

i frit fald

Original titel: Falla fritt
Forfatter: Heléne Holmström
Oversat af: Rikke Toft Kleemann
Genre: Roman
Sider: 377
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 18. juni 2020

duo 4½

 

 

 

 


Tak til Flamingo
 for anmeldereksemplaret.

Efter at have fulgt med i ’Suits’, var jeg spændt på at læse ’I frit fald’, fordi jeg så godt kan lide tv-serien.
streg

Resumé

Charlotte er advokat på et af Stockholms mest eksklusive advokatkontorer. Her kæmper hun for retfærdighed og også sine kollegaer, der tager alt æren for hendes hårde arbejde. Hun har netop taget en nonprofit sag, som får stor medieovervågen, og der er mange, der er interesseret i sagen og holder øje med hende. En aften møder hun Ignacio på en bar, og de tiltrækkes strakt af hinanden. Det viser sig dog, at han arbejder i den virksomhed, som hun lægger sag an i mod, men alligevel har de svært ved at modstå hinanden. Er de villige til at risikere alt for at have hinanden?

streg

Anmeldelse

Jeg er virkelig fan af tv-serien ’Suits’, og derfor blev jeg kun nysgerrig og spændt, da jeg skulle læse ’I frit fald’, fordi jeg synes det er en spændende verden. Jeg har heller ikke tidligere interesseret mig rigtig for den verden, men efter at have set ’Suits’, havde jeg en ret god idé om, hvad der ventede mig. Det tog heller ikke forfatteren mange sider, før jeg følte et søsterbånd til Charlotte.

Det viser sig nemlig, at hun indeholder en hel del lag, som der stille og roligt bliver åbnet for, men jeg føler ikke, vi har fået alt af vide endnu. Ignacio bliver også beskrevet til en flot mand, og jeg fik da også et lille crush på ham, men det skyldes også den måde, han er på, og de ting han gør undervejs, som jeg ikke kunne stå for.

Miljøet er rigtig godt beskrevet, så man tydeligt fornemmer, at der er tale om et fint advokatkontor, hvor fejringer også bliver ordentligt markeret. Der løber også en side historie til Charlotte og Ignacio, som jeg endte med at blive ret opslugt af, da jeg først lige forstod sammenhængen. Det passer også med, at jeg har et billede af, at der er travlt og mange bolde i luften på sådan et kontor, og derfor skal der også være det i handlingen, så vi ikke kun følger et par.

Jeg har fundet ud af, at ’I frit fald’ er en del af en serie, og efter at have læst denne, er jeg kun spændt på at se, hvad forfatteren har fundet på i den næste, da jeg heller ikke føler, at historien var klar til at slutte endnu. Der sker nemlig en del til allersidst, og jeg var også et kort sekund i tvivl, om det hele kunne nås, så jeg tænker det er fint, at der måske bliver fulgt lidt op på nogle ting i næste bog.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *