“Indtil Nico” af Aurora Rose Reynolds

indtil nico

Originaltitel: Until Nico
Forfatter: Aurora Rose Reynolds
Oversat af: Camilla Engkjær Laursen
Forlag: Palatium Books
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 248
Udgivelsesdato: 28. oktober 2019

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

Jeg elskede ’Indtil Nico’, som også er afslutningen på ’Indtil’ serien.

streg

Resumé

En dag får Sophie et opkald fra en fyr. Hun har mistet sin telefon, som han har fundet. I starten er hun meget tilbageholdende for at møde ham, men hun er tvunget til det for at få sin mobil tilbage. Fyren er Nico Mayson, og da han først møder Sophie, har han ikke tænkt sig at give slip på hende. Men Sophie kæmper imod. Nico bliver dog ved med at presse på, for når han vil have noget, skal han nok få det til sidst.

streg

Anmeldelse

Jeg kan godt lide det sammenspil, der er mellem Nico og Sophie, hvor hun er meget tilbageholdende, hvilket skyldes noget, der er sket i hendes fortid, som hun aldrig rigtig har fået tacklet. Den bagage hun går rundt med, bliver afsløret hen af vejen, jo længere ind i historien man kommer, og det kunne jeg egentlig meget godt lide, at man ikke fik det hele serveret helt fra start.

’Indtil Nico’ er også lidt mere uhyggelig og skræmmende end de andre, da man virkelig får en dårlig vibe fra en af karaktererne man møder i historien. Jeg kunne godt gætte mig til, at der ville ske noget vildt, men den tog alligevel et tvist, jeg ikke havde set komme, og det var bare fedt!

Jeg kunne heller ikke undgå at få et crush på Nico, som på trods af sit barske udseende, virkelig har et godt hjerte og er meget tålmodig og sød overfor Sophie. Jeg er vild med den måde, han er på overfor Sophie, og at han er så god ved hende, selvom han ikke vil dele særlig meget af sine arbejdsoplevelser med hende, fordi han ikke vil skræmme hende.

Det er lidt trist, at serien er slut nu, men siden jeg læste serien på engelsk, har jeg efterfølgende læst hendes anden serie, hvor man følger nogle af børnene, til de personer der er med i ’Indtil’ serien, og jeg synes kun det er fedt, at Aurora Rose Reynolds har fortsat historien med dem. På den måde får man både et gensyn med alle karaktererne herfra og finder ud af, hvad der sker videre med deres børn. Så hvis du ikke kan få nok af hendes bøger, og er blevet fan af hende, ligesom jeg er, kan jeg kun anbefale at du ser nærmere på dem, fordi de er virkelig gode.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *