“Indtil Trevor” af Aurora Rose Reynolds

indtil trevor

Original titel: Until Trevor
Forfatter: Aurora Rose Reynolds
Serie: Indtil
G
enre: Kærlighedsroman, erotik
Oversat af: Camilla Engkjær Laursen

Sider: 241
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 27. maj 2019

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret

Det var et skønt gensyn at læse ’Indtil Trevor’ igen, da historien stadig sad i min bevidsthed, efter at jeg læste den første gang på engelsk.

streg

Resumé

Trevor Mason har en plan. Når han er færdig med at løbe hornene af sig, vil han finde sig en pige og stifte familie. Da han får øje på Li Hayes er han solgt. Hun er smuk, genert og alt hvad han har drømt om, men da han finder ud af, at hun er uskyldig, kommer han til at ydmyge hende samtidig.
Liz Hayes ønsker ikke at have noget at gøre med Trevor efter den ydmygelse, han gav hende. Alligevel kan hun ikke slippe af med ham, ligegyldigt hvad hun gør. Da Trevor finder ud af, at han har misforstået hende, gør han alt for at redde forholdet mellem dem.

streg

Anmeldelse

Jeg elskede ’Until’ serien, da jeg første gang læste den på engelsk, og de er lige så gode på dansk! ’Indtil Trevor’ tog mig ikke lang tid at læse, og siderne vendte sig helt af sig selv. Jeg kan rigtig godt lide historien og ikke mindst Trevor, men jeg synes også Liz er en skøn karakter!

Liz har altid været lidt af en outsider og er blevet mobbet meget i skolen, fordi hendes mor ikke tog sig så meget af hende og hendes bror, da de var børn. Hendes mor var ramt af sorg, efter at have mistet sin mand, og den sorg ramte også børnene dybt. Det betød, at Liz sørgede for selv at klippe sit hår, og gik i broderens afstemplet tøj, fordi der ikke var råd til andet.

Nu er Liz blevet ældre, og hendes mor har fået det bedre og fortryder, at hun lod sine børn i stikken. Det må være vanvittig svært at miste den man elsker og samtidig stå helt alene med sine børn og tage sig af dem. Jeg synes, det bliver beskrevet rigtig godt i bogen, selvom man ikke får moderens synsvinkel på det, så forstår man den sorg Liz har, da hun mistede sin far og bedsteven.

Jeg hungrer allerede efter at læse videre i serien, fordi den bare er så hyggelig og skøn at fordybe sig i. Det er dejligt, at den er så let at gå til, og sproget gør den også nem at læse. Derfor nyder jeg det også ekstra meget, når jeg har de her bøger, som bare føles som en gåtur i parken, men som stadig har en god historie, der giver mig lyst til at læse videre.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.