“Isdronningen” af Meredith Duran

isdronningen

Originaltitel: Luck be a lady
Forfatter: Meredith Duran
Serie: Letsindighedens love
Genre: Kærlighedsroman

Sider: 350
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 6. juni 2019
DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Så fik jeg afslutningen på Catherines historie, og den var lige, som jeg havde håbet.

streg

Resumé

Catherine bliver kaldt isdronning, fordi hun efter en bitter lektion i kærlighed holder mænd på afstand. Det eneste, hun ønsker, er hendes fødselsret, nemlig familiens eksklusive auktionshus, som hendes bror forsøger at få hende ud af. Hun må tage kampen op imod ham, og til det får hun brug for en magtfuld allieret. Valget falder på den berygtede bandit Nicholas O’Shea, og de indgår et proformaægteskab, som skal gavne dem begge. Men kan de holde følelser ude af deres forretningsaftale, især når Nick har begæret Catherine, siden han så hende første gang?

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig til at få resten af Catherines historie, fordi den ikke helt slutter, som hun gerne vil have det i ’En farlig handel’. Heldigvis levede den op til alle mine forventninger, og den var ligesom, jeg havde håbet, den ville være. Det var også skønt at komme ind i hovedet på hende, så jeg bedre kunne forstå hende og relatere til hende.

Vi mødte også Nicholas O’Shea i ’En farlig handel’, og der fremstod han reel men alligevel lidt usympatisk, så det var dejligt at komme ind under huden på ham. Det viser sig, at han faktisk har et godt hjerte, selvom han har haft en virkelig hård opvækst, og det er virkelig imponerede, hvordan han har vendt sit liv om. Samtidig gør han bare så meget godt for lokalsamfundet, og dét at han gik så meget op i, hvordan folk havde det, fik den modstand jeg havde imod ham til at smelte væk.

Det gjorde lidt ondt i hjertet på mig, at Cathrines bror, Peter, er så hård og ond mod hende, når de faktisk kun har hinanden tilbage. Jeg kunne virkelig ikke lide ham, og det blev kun værre undervejs. Det fik mig dog også til at holde mere af Catherine, fordi hun er vant til at må klare sig selv, og ikke rigtig har nogen, hun kan regne med.

Jeg glæder mig helt vildt til at læse videre på ’Letsindighedens love’ serien, som indtil videre kun har overrasket mig positivt. Det er virkelig en god serie, som indeholder mange af de ting, jeg elsker i bøger, og jeg synes, det er fedt, at der er så meget dybde i dem. Hvis du er fan af Lisa Kleypas’ bøger, skal du helt klart også læse disse!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *