“Isla og jagten på lykke” af Stephanie Perkins

Isla og jagten på lykke

Originaltitel: Isla and the Happily Ever After
Forfatter: Stephanie Perkins
Forlag: Lindhardt og Ringhof
Genre: Ungdomsbog
Sider: 350
Udgivelsesdato: 1. oktober 2015
Oversat af: Laura Konradi Brodersen

5,5 DUO

 

 

 

’Isla og jagten på lykke’ var en lige så skøn bog at læse, som de andre to bøger af samme forfatter. Jeg kan kun give den mine varmeste anbefalinger.

streg

Resumé

I tre år har Isla været hemmelig forelskelse i Josh. I sommerferien før det sidste år på skolen i Paris, støder hun tilfældigvis på ham på Manhattan, og efter nogle misforståelser, begynder romantikken at blomstre mellem dem. Men inden de får lov til at nyde forelskelsens første fase, begynder problemerne at hobe sig op, og de står overfor en række udfordringer, som truer med at rive dem fra hinanden igen.

streg

Anmeldelse

’Isla og jagten på lykke’ overraskede mig virkelig positivt. Det er virkelig en skøn historie Stephanie Perkins har skrevet. Den er hjertevarm, sød, morsom, trist, nervepirrende og jeg kunne fortsætte. Karakterne er virkelig godt beskrevet, og det var meget let at leve sig ind i historien, og jeg kunne desuden godt lide, at karakteren er så skarpt aftegnet personlighedsmæssigt.

Isla og Josh er simpelthen sådan et skønt par. Jeg faldt for dem med det samme, og især Isla er en skøn pige, som jeg meget hurtigt identificerede mig med. Det var også rigtig skønt at følge op på Anna, Étienne, Lola og Cricket, og finde ud af hvad der er sket siden sidst, jeg læste om dem.

Hvis nogen skulle være i tvivl, vil jeg gerne slå fast, at jeg er nærmest helt forelsket i disse ungdomsbøger, og jeg vil rigtig gerne læse mere af Stephanie Perkins, da jeg virkelig godt kan lide hendes skrivestil. Jeg skal helt sikkert også læse de her bøger igen, fordi de er så gode.

Derfor kan jeg også kun give dem de varmeste anbefalinger, og hvis du i forvejen var glad for ’Anna og det franske kys’ og ’Lola og naboens søn’, så vil du også elske ’Isla og jagten på lykke’. Det gør jeg i hvert fald!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *