“Jagten” af Elle Kennedy

jagten

Originaltitel: The Chase
Forfatter: Elle Kennedy
Serie: Briar U
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 376
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 15. oktober 2019
DUO stjerner III

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Jeg har virkelig længtes efter denne dag, hvor ’Jagten’ skulle udkomme, lige siden jeg hørte om den for første gang for et godt stykke tid siden. Jeg er nemlig vild med de her sporty ungdomsromaner, og så er det samtidig en spin-off til ’Off-campus’ serien, som jeg stadig husker tydeligt og elsker!

streg

Resumé

Summer er blevet smidt ud af college og skal starte på et nyt. Da hun bliver vendt i ryggen af sin søsterforening, må hun ty til andre muligheder for at finde et sted at bo. Hendes brors tre kammerater, fra dengang han selv gik Briar college, mangler en roommate. Det eneste problem er bare, at Summer er meget tiltrukket af Colin Fitzgerald, selvom han normalt ikke er hendes type. Han er en nørd med tatoveringer, som går op i computerspil og ishockey, og nytårsaften overhørte hun ham fortælle en ven, at han syntes, hun var overfladisk og flyvsk. Så selv hvis hendes sexede, surmulende roommate skulle ændre mening, kan han så få hende, når der er en hel række af fyre, der står i kø?

streg

Anmeldelse

Det her er en af årets mest ventede bøger for mit vedkommende! Jeg føler nærmest, at jeg har glædet mig som et lille barn til at få fingrene i den, og den var heldigvis al ventetiden værd! Det var så dejligt at være tilbage i ishockey/college universet, som Elle Kennedy først skabte med ’Off-campus’, som stadig er blandt noget af mine yndlingsserier.

Selvom jeg er blevet ældre, siden jeg læste den anden serie, så nyder jeg stadig denne verden i lige så høj grad som for 2-3 år siden. Denne gang handler historien om Summer, som er Dean fra ’Dømt ude’ lillesøster. Det er en virkelig fin måde at flette de to serier sammen, da vi på den måde også fik et gensyn med nogle af karaktererne fra den serie.

Jeg kunne rigtig godt lide Summer. Hun har vilje og en attitude, som hun også nogle gange bruger til at gemme sig bag, fordi hun har problemer i skolen. Hun har indlæringsvanskeligheder, som gør det svært at lære nye ting, fordi hendes tanker springer rundt i hovedet på hende, og derfor er det svært at fokusere på en ting af gangen. Det er noget, man kan mærke, hun har kæmpet med, fordi hun ikke vil stemples som dum, da hun virkelig forsøger, men det er ikke altid, det er let at få de hjælpemidler, man har brug for.

Det viste sig også, at Colin gemmer på nogle ar fra sin barndom, som gør ham til denne meget lukket person, som har svært ved at dele sine følelser og fortælle sin ærlige mening. Uden at spoile for meget, fik jeg ufattelig meget ondt af ham, da jeg fandt ud af grunden, og jeg blev samtidig harm overfor den situation, han var blevet sat i, i en alt for ung alder.

Jeg havde meget nemt ved at leve mig ind i historien, fordi jeg meget hurtigt fik et godt indtryk af især Summer, og senere Colin, fordi synsvinklen skifter mellem dem i kapitlerne. Samtidig er det en meget let bog at fordybe sig i, hvilket jeg elsker i perioder, når man trænger til en pause fra de mere komplekse bøger. Det hjælper selvfølgelig en hel del, at den indeholder en sød og faktisk vigtig historie, som gav mig noget med.
Lige nu sidder jeg næsten bare og hopper i iver efter at læse videre i denne spin-off serie. Indtil videre lover det i hvert fald rigtig godt, og jeg glæder mig til at finde ud af, hvad Elle Kennedy har spundet sammen i næste bog med Brenna.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *