“Justice League” på Blu-ray

Justice leauge

Original titel: Justice League
Genre: Fantasy
Spilletid: 1 time og 59 minutter
Skuespillere: Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot og Jason Momoa

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 22. marts 2018

5,5 DUO

 

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Jeg har ventet længe på at se ’Justice league’ og det var bestemt ingen skuffelse. Den levede fuldt op til mine forventninger.

streg

Resumé

Verden står overfor en ny trussel. Batman og Wonder Woman kæmper hårdt på at samle et hold helte med særlige kræfter, som tør at stå imod denne nye trussel. Men tabet af Superman kan stadig mærkes. En ny gruppe bliver samlet, men er det nok imod den nye og stærke trussel, og er det allerede for sent for dem at redde verden?

streg

Anmeldelse

Jeg har altid set ’Justice league’ som tegnefilm, da jeg var lille, og hvis jeg kunne se det den dag i dag, ville jeg også sætte et afsnit på. Jeg elskede det virkelig, og det var helt sikkert min yndlingstegneserie som barn. Jeg ved faktisk ikke hvem min yndlingskarakter er, men jeg må indrømme, at jeg tror det var Wonder Woman som barn, fordi jeg virkelig synes hun var bad ass og utrolig smuk. Derfor var jeg også rigtig spændt på at se, hvordan filmen ville ende med at blive. Vi havde allerede startet lidt ud på karakterne i filmene ’Batman vs Superman’ og ’Wonder Woman’, så dem havde man et godt tilknytningsforhold til.

De nye karakterer som man møder er Flash, Aquaman og Cyborg. Jeg var ret vild med Flash. Han var det sjove og nørdede indspark til gruppen, og skuespilleren Ray Fisher gør det rigtig godt i rollen. Jeg hylede i hvert fald af grin over ham flere gange og det var vildt fedt. Man får en lille smule forhistorie på ham, men det var ikke meget. Så har vi Aquaman, som er spillet af Jason Momoa. Han gjorde det super godt i hans rolle, hvor hans karakter er meget mystisk, og man har endnu ikke helt den store baghåndsviden på ham endnu, men det ville helt sikkert være noget, jeg ville være interesseret i at få, især når det er ham vi får lov at kigge på.

Cyborg ved jeg ikke så meget om, andet end fra filmen. Jeg kan ikke rigtig huske ham fra tegneserien. Jeg manglede nok også nogle af de andre karakterer fra tegneserien, som jeg håber, man får lov til at møde i en senere film, blandt andet The Green Lantern og Hawkgirl, som også var nogle af mine favoritter som barn.

Jeg synes virkelig filmen var filmet rigtig godt. Der var nogle fede detaljer i action scenerne, som jeg synes var overvejet og gav et rigtig godt indtryk. Man kan hurtigt frygte, at når man har nogle store action og kamp scener, at det vil blive rodet, og at man ville kunne se hvor uvirkeligt det hele er. Selvfølgelig er det uvirkeligt i den forstand, at det er en film om superhelte der ikke eksisterer i virkeligheden, men de voldsomme action scener var filmet meget troværdige, og ikke virkede for kunstige.

Hvis man lige som mig er vild med superhelte film, så er ’Justice League’ et must see. Jeg glæder mig til at se, hvad der mere kommer fra DC Comics.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *