“Kærlighed i Paris” af Beth Barany

Kærlighed i paris

Original titel: Parisian Amour
Forfatter: Beth Barany
Oversætter: Camilla Engkjær Laursen
Genre: Kærlighedsroman, kort roman
Sider: 146
Forlag: Palatium books
Udgivelsesdato: 21. december 2017

duo 4½

 

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret.

En sød kort fortælling om skæbne og forelskelse, som bliver fortalt med magien i højsædet.

streg

Resumé

Sarah er kommet til Paris for at undersøge sine jobmuligheder. Det går dog slet ikke, som hun havde forventet. Hun bliver ved med at have en drøm om en grædende drage, som bekymrer hende, selvom hun ikke ved hvad det betyder. En dag bliver hun væk i tunnellerne under Paris i metroen, hvor hun møder den fyr, som hun tilfældigt har stødt ind i flere gange i løbet af dagene. En fyr som tiltrækker hende mere end hun forstår. Josh har kærlighedssorger og forsøger at redde sit firma i Paris. Før han får set sig om, er han fanget under Paris sammen med en smuk kvinde, som han ikke kan lade være med at forelskelse sig i. Men hvad har det med en drage at gøre, og hvad er det der sker af mærkelige hændelser?

streg

Anmeldelse

Det er en virkelig kort roman, men det var alligevel lige det, jeg havde brug for, her efter man er kommet over jul og nytår, så jeg glædede mig meget til at komme i gang med den, og gik også i gang med det samme. Det tog mig heller ikke lang tid at læse den, men alligevel var jeg faktisk meget betaget af bogen. Den sætter egentligt udgangspunkt i en helt normal verden, som vi kender det, men jo længere vi kommer ind i bogen, udvikler den sig til sin egen, i form af det magiske skær, forfatteren vælger at kaste over kærlighedshistorien.

Jeg var meget forvirret over det her med en drage i starten, og i midten af bogen. Det var ærlig talt først hen imod slutningen, at jeg helt fangede hvad setup’et med bogen var, i forbindelse med det magiske, som forfatteren vælger at tilføre historien. Jeg kan rigtig godt lide, at vi får lov til at følge både Sarah og Josh i løbet af bogen. De får ca. et kapitel hver i løbet af bogen, og det fungerer rigtig godt, så man får en rigtig god forståelse for dem begge, selvom bogen er kort. For mig virkede de nemlig meget forskellige, især med deres syn på kærlighed. Josh er en person, som let forelsker sig og tror på skæbnen, hvor Sarah er omvendt og tror kun på tilfældighed, og er mere realistisk i sin tankegang om kærligheden.

Selvom at bogen er rigtig hyggelig og sød, og helt sikkert lige hvad jeg manglede, var jeg desværre lidt lost i starten, fordi jeg lige skulle vænne mig til det magiske, som kom ind over historien, og jeg kan heller ikke helt gøre op med mig selv, om jeg lige synes det passer helt. Det er lidt sørgeligt, at den er så kort, fordi jeg synes karaktererne og selve historien sagtens kunne have haft potentiale til at være længere. Men det var helt sikkert en bog, jeg lige trængte til. Derfor kan jeg uden tvivl anbefale andre at tage fat i denne søde, hyggelige og kærlighedsfulde bog, hvis man lige har brug for en let og kort bog, så man kan blive løftet lidt op igen her i vintermørket.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


2 thoughts on ““Kærlighed i Paris” af Beth Barany

  1. Pingback: Giveaway and Celebrating Love in Paris: Parisian Amour (Touchstone #3) » Beth Barany, Author

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *