“Kærlighed på sidelinjen”

Kærlighed på sidelinjen

Titel: Kærlighed på sidelinjen
Original titel: Playing For Keeps
Genre: Romantisk komedie
Spilletid: 101 min.
Udkom: 30/05/2013
Skuespiller: Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Catherine Zeta-Jones, Dennis Quaid
DUO 3

 

 

”Kærlighed på sidelinjen” er en klassisk romantisk film om en mand der prøver at vinde sin ekskone tilbage, og samtidig få et forhold til sin søn.

streg

Resumé

George er tideligere fodboldstjerne, men efter en skade håber han at kunne få et job som sportskommentator – i stedet ender han med at blive træner for sin søns fodboldhold, i håbet om at forbedre sit forhold til ham. George bliver hurtigt populær blandt mødrene til børnene på holdet, men George har ikke helt langt sin følelser for sin ekskone Stacie bag sig – problemet er bare hun skal giftes.

streg

Anmeldelse

”Kærlighed på sidelinjen” er en klassisk romantisk film om en mand der prøver at vinde sin ekskone tilbage, og samtidig få et forhold til sin søn. Selvfølgelig skal det ikke være så let, for Stacie skal giftes snart, og hun har langt fra glemt Georges fejl og mangler, for eksempel hans dårlige vane med altid at være for sent på den.

George som indvier i at træne sønnen og resten af holdet i fodboldt, bliver hurtigt populær blandt de mange mødre, og selvom han burde, har han virkelig svært ved at sige nej til dem. De mange kvinder er heller ikke ligefrem med til at gøre forholdet til Stacie bedre.
Selvom filmen bliver beskrevet som en komedie, så var det ikke ligefrem fordi jeg grinede under filmen. Man trækker på smilebåndet en gang i mellem, men mere skal man ikke forvente.  Scenerne hvor George har svært ved at sige nej til de mange kvinder, er selvfølgelig sjove, og filmen er egentlig ganske hyggelig.

”Kærlighed på sidelinjen” er en sød film, som passer perfekt til en god tøseaften, men jeg må indrømme at historien også er meget kliché – en mand som er blevet skilt og prøver at vinde den kvinde han elsker tilbage – det er hørt før, men filmen er alligevel sød og sjov, og jeg var underholdt hele vejen igennem.

Judy Creer som spiller moren Barb – en af de mange mødre som er vilde med George – var en af de sjoveste personer i filmen. Creer spiller den lidt kærligheds-desperate – og lettere skøre – mor, og hun var med til at sørger for at filmen var underholdene.

Hvis man mangler en sød og romantisk film, vil ”Kærlighed på sidelinjen” være et godt bud.

Se traileren her

 

streg

Mathilde DUO

Skrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *