“Kærlighedsbrevet” af Lucinda Riley

Kærlighedsbrevet

Original titel: The Love Letter
Forfatter: Lucinda Riley
G
enre: Kærlighedsroman
Oversat af: Ulla Lauridsen

Sider: 476
Forlag: Cicero
Udgivelsesdato: 24. maj 2018

5,5 DUO

 

 

 


Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Lucinda Riley her.)

’Kærlighedsbrevet’ var intet mindre end fantastisk og gjorde stort indtryk på mig.

streg

Resumé

Da den unge journalist Joanna er på arbejde for at dække en mindegudstjeneste for den berømte skuespiller Sir James Harris, må hun pludselig hjælpe den ældre dame, der sidder ved siden af hende, fordi hun får et ildebefindende. Joanna følger hende hele vejen hjem, og et par uger senere modtager hun et brev på avisen med nogle gamle papirer fra den gamle dame, hvoraf der også er et gammelt kærlighedsbrev i blandt. Det bliver starten på et længere forløb om at finde ud af, hvem de to elskende er, og jo længere Joanna kommer i sin søgen, jo mere sætter hun sit eget liv på spil i jagten på at opklare mysteriet.

streg

Anmeldelse

’Kærlighedsbrevet’ var på mange måder alt hvad jeg forventede og mere til. Jeg kender efterhånden Lucinda Rileys skrivestil efter at have læst ’De syv søstre’, som jeg er virkelig godt kan lide. I denne bog minder stemningen mig om den anden serie, men her er der bare tilsat en god portion drama og spænding på en helt anden måde, end det er ved ’De syv søstre’.

Det betød også, at jeg nærmest fløj gennem bogen på trods af dens størrelse, da jeg simpelthen måtte vide, hvad det var for en stor hemmelighed, Joanna var i gang med at finde frem til. Da det så samtidig blev en kamp på liv og død, blev spændingen virkelig lagt i højsædet, og jeg var som limet fast til de sidste 100 sider. Jeg var simpelthen så spændt på at finde ud af, hvordan det hele skulle ende, når hemmeligheden kom frem i lyset.

Synsvinklen skifter mellem hovedpersonerne Joanna, Simon, Marcus og Zoe, hvilket fungerede rigtig godt. På den måde nåede vi ret godt omkring alle handlingsaspekter, og fik samtidig et større indblik i hovedpersonerne. Joanna og Simon er barndomsvenner, og er stadig venner i deres mere voksne liv. Marcus og Zoe er børnebørn til den afdøde skuespiller Sir James, og er begge indenfor skuespillerverden. Det var fedt den måde, at deres liv blev spundet sammen på kryds og tværs, og jeg endte også ud med at holde af dem alle sammen.

Forsiden på ’Kærlighedsbrevet’ sidder også lige i skabet, og jeg synes den er virkelig flot. Det var også fedt, at spændingen blev holdt helt indtil sidst i bogen, og flere gange blev jeg overrasket over de tvist, som historien tog. ’Kærlighedsbrevet’ har lidt af det hele, og jeg er sikker på, at hvis du er fan af Lucinda Riley eller godt kan lide kærlighed kombineret med mystik, spænding og hemmeligheder, vil du også blive fan af denne bog.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.