“Kærlighedsmiraklet” af Simona Ahrnstedt

kærlighedsmiraklet

Original titel: Alla Hjärtans Mirakel
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Oversat af: Dorthe Klyvø
Genre: Kærlighedsnovelle
Sider: 80
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 30. januar 2019

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg synes ideen med ’Kærlighedsmiraklet’ var god, men den fungerede bare ikke rigtig for mig.

streg

Resumé

Minoo er træt af blind dates, særligt når de er aftalt af hendes mor, og hun bliver ved med at arrangere dem. Men en ting som hun ikke ved, er at kærlighedsenglen har en plan. Hun lokkes ind i en erotisk butik, der fører til en oplevelse, som hun sent vil glemme og giver hendes lyst til at udforske mere.

streg

Anmeldelse

Jeg elsker Simona Ahrnstedts bøger. Derfor var jeg også mega klar, da jeg så, at hun havde en ny bog. Jeg havde dog ikke lige fået set, at den var meget lille og ikke havde det store antal sider. Men jeg synes, at bagsideteksten lød rigtig spændende, så mine forventninger var måske ret høje, allerede inden jeg havde fået bogen. Idéen bag ’Kærlighedsmiraklet’ synes jeg var rigtig god, og jeg synes bogen havde en masse potentiale, men jeg synes også, at den var alt for kort.

Derudover havde den nogle elementer, som jeg ikke rigtig brød mig om. Jeg synes, den startede rigtig godt med hele historien om, at Minoo er single, og så har hun en familie, særligt moren, som ønsker at datteren finder kærlighed. Men de der blind dates går aldrig rigtig som planlagt eller lever op til forventningerne. Jeg kunne endda godt lide hele idéen med, at der er nogen som trækker på nogle større tråde, om at der er et bestemt par der passer sammen.

Men resten fungerede så ikke rigtig. Sexdelen i bogen fungerede ikke for mig, og jeg følte ingen kemi med nogle af personerne, som vi møder i bogen. Et eller andet sted forventede jeg heller ikke at kunne det, fordi bogen simpelthen var for kort til, at det kunne lade sig gøre for mig. Så alt i alt var ’Kærlighedsmirkalet’ en lille sød og hyggelig bog, men meget hurtigt læst og efterlod ikke et særligt indtryk på mig, efter at jeg havde læst den.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *