“Kingsman: The Golden Circle” på Blu-ray

kingsman 2

Original titel: Kingsman: The Golden Circle
Genre: Action
Spilletid: 2 timer og 21 minutter
Skuespillere: Colin Firth, Taron Egerton og Julianne Moore
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelse: 8. februar 2018

DUO 6 stjerner

 

 


Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

Så fik jeg endelig set fortsættelsen på ’Kingsman’, og hold nu op, hvor var den fed! Jeg var ret begejstret for den.


streg

Resumé

Da Kingsman hovedkvarter bliver ødelagt og de fleste slået ihjel, må de overlevende prøve at opklare, hvad der er sket og få stoppet fjenden. Deres rejse fører dem til en hidtil hemmelig allieret spionorganisation i USA, kaldet Statesman, der tilbyder at hjælpe dem. De to organisationer slår sig sammen om at redde verden, da det samtidig viser sig, at fjenden står bag en infektion, som har ramt tusindvis af mennesker. Men kan de nå at få modgiften i tide til at redde de smittede?

streg

Anmeldelse

Jeg har glædet mig afsindigt meget på at se fortsættelsen på ’Kingsman’, så da jeg fik den med posten, vidste jeg bare, at jeg skulle se den samme dag. Nu måtte ventetiden være slut! Det var så dejligt at vende tilbage til denne spionverden, hvor der er masser af fart over feltet, og hvor spændingen er i højsædet. Når det så samtidig bliver mixet med humor og nogle flotte gentlemens, så var det lige noget for mig!

Det er et super fedt cast de har til ’Kingsman: The Golden Circle’, og flere af dem, der dukkede frem i filmen overraskede mig – dog kun positivt. De gør det virkelig godt i rollerne, og er meget realistiske i deres måde at tackle situationerne på. Flere gange kunne jeg ikke undgå at grine lidt af nogle af situationerne, selvom de var alvorlige, men det var bare så sjovt at se og lavet virkelig godt.

Der kom også en scene, hvor jeg lige måtte fælde en tåre. Mark Strong, der spiller Merlin, gør bare noget vildt modig i den scene, og jeg fik bare den største respekt over den beslutning, han træffer i den. Taron Egerton gør det også utroligt godt i rollen som Eggsy, og fungerer bare vildt godt som både bad boy typen og gentlemans fyren. Han er helt klart savle materiale!

De effekter, der er i filmen, synes jeg også var godt lavet. Den måde smitten ser ud på, og hvordan den ser ud, når den trækker sig tilbage, ser meget realistisk ud. Jeg håber ikke, at det er det sidste vi har set til ’Kingsman’ – jeg er i hvert fald klar til endnu en mission i selskab med dem! Jeg kan kun opfordre til at man ser den, især hvis man synes spionfilm er spændende, og med dette twist er det bare endnu mere lækkert.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *