“Koldblodig kærlighed” af Linda G

Koldblodig kærlighed

Original titel: Koldblodig kærlighed
Forfatter: Linda G
Serie: Rå romance
Forlag: Leatherbound
Genre: Erotisk roman
Sider: 200
Udgivelsesdato: 10. maj 2016

DUO stjerner 4

 

 

 

 

Da jeg læste om ’Koldblodig kærlighed’, blev jeg meget hurtigt interesseret i at læse bogen, fordi den lød rigtig spændende med erotik og bandekrig blandet sammen.

streg

Resumé

Rita har altid været glad for at leve livet lidt farligt. Hun ejer en tattoo salon med sin veninde og om aftenen tager de på rockerbaren Oscar’s, for at møde de hårde mænd, som hun tænder på. En dag går det dog grueligt galt, da Rita pludselig befinder sig imellem to rivaliserende bander og ender med at blive kidnappet.

streg

Anmeldelse

Jeg kunne rigtig godt lide ’Koldblodig kærlighed’, på trods af nogle småfejl i teksten, hvilket jeg sagtens kunne tilgive. Det ville dog have været dejligt med lidt større linjeafstand i bogen, da det ville gøre læseprocessen lettere. Jeg brugte dog ikke lang tid på at læse den, da jeg simpelthen var nysgerrig efter, at finde ud af hvordan historien ville ende.

Bogen er delt op på den måde, at hver anden kapitel er fra Ritas synsvinkel og de andre er fra Nicos. Jeg følte mig dog tættere knyttet til Rita og hendes væremåde og tankegang var også mere troværdig end Nicos, da jeg indimellem synes han kunne fremstå overfladisk og flad. Han virkede ikke nær så troværdig, muligvis fordi det er en kvindelig forfatter, og kvinder ikke helt forstår mænds tankegang lige så godt som vores egen.

Jeg kunne dog rigtig godt lide historien og især samspillet mellem Rita og Nico. Rita er virkelig en rapkæftet kvinde, lidt mere rapkæftet end jeg ville turde, men det hænger sammen med, at hun har haft den opvækst hun har, og ikke sådan lader sig tryne af nogen.

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg læser en bog af Linda G, da jeg rigtig godt kunne lide historien i ’Koldblodig kærlighed’. Planen er også, at få læst hendes debutbog, så jeg kan lære hende endnu bedre at kende. Indtil videre lover det i hvert fald godt, og jeg kan derfor kun give denne bog mine varmeste anbefalinger, hvis man er til badass erotik.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *