“Kollision” af Gail Mchugh

Kollision

Original titel: Collide
Forfatter: Gail Mchugh
Serie: Collide
Oversat af: Hanne Arnold
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 337
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 15. september 2017

DUO stjerner III

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

Jeg forelskede mig ret hurtigt i den charmerende hovedperson Gavin, og glæder mig meget til at læse videre i serien og se, hvad der kommer til at ske.

streg

Resumé

Emily flytter til New York efter sin mors død, for at være tæt på hendes kæreste Dillon, som hjalp hende igennem tabet, og fordi minderne tilbage i Colerado var for hårde. Men flytningen til New York er dog med til at sætte deres parhold på en stor prøve. Emily møder nemlig den rige og charmende playboy Gavin Blake, som er utrolig sexet og som hun føler en stor forbindelse til. Da hun så finder ud af, at han er en stor del af Dillons venneflok, bliver tingene for alvor kompliceret.

streg

Anmeldelse

Jeg har hørt utrolig meget om ’Kollision’, især på engelsk, så da jeg så den blev oversat, vidste jeg bare, at jeg skulle have fingrene i den. Så det betød også, at jeg havde nogle høje forventninger til bogen, som jeg også følte blev indfriet. Jeg var dog lidt påpasselig med mine tanker om bogen, inden jeg startede den, fordi jeg hurtigt kunne spotte, at den ville handle om et trekantsdrama og en potentiel utroskab. Jeg må indrømme, at jeg har haft en dårlig erfaring angående en bog, som omhandlede dette og det har gjort, at jeg har holdt mig væk fra det siden.

Men jeg synes ikke at ’Kollison’ ramte mig så dybt angående dette, fordi det sker på en meget uskyldig og fornuftig måde. Jeg kunne rigtig godt lide, at man kunne følge med i både Emily og Gavins tanker og følelser. Det gav et rigtig godt synspunkt i situationen, og var helt sikkert også med at bygge historien rigtig godt op. I starten blev jeg dog meget forvirret over, at det var på samme tid, at vi fik deres tanker. Jeg må indrømme, at jeg meget bedre kan arbejde med, at de har et afsnit hver. Men efter at jeg var kommet ind i historien og deres personligheder, synes jeg også at det fungerede rigtig fint.

Jeg blev hurtigt forelsket i Gavin. Han er sjov, charmerende og rigtig som en lækker mandelig hovedperson skal være. Han rummede en masse dybde og nogle stærke følelser, og dette var rart, så man følte en god tilknytning til ham. Dette synes jeg bestemt også man gør ved Emily, og hendes karakter bliver også beskrevet rigtig godt. Der var helt sikkert nogle tidspunkter, hvor jeg havde lyst til at ryste hende hårdt og råbe af hende, især hen i mod slutningen af bogen, men på den anden side kunne jeg godt forstå hende, fordi hendes bevæggrunde bliver beskrevet rigtig godt, og jeg tror mange ville kunne nikke genkendende til de følelser og tanker hun har.

Alt i alt synes jeg at ’Kollision’ var en rigtig god bog, med romantik, humor og en lækker mandelig hovedperson, så hvad kan man ønske sig mere? Derfor kan jeg også uden tvivl anbefale, at man tager fat i den. Jeg glæder mig i hvert fald til at læse fortsættelsen på deres historie.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.