Krimimesse 2017

Horsens statsfængsel

Krimimessen i Horsens statsfængsel var virkelig en speciel oplevelse, især når man ikke har været i disse rammer før.

streg

Krimimessen i Horsens 2017

Det er første gang vi har været afsted på krimimessen, og vi synes virkelig, at det var noget af en oplevelse! Vi havde glædet os meget til at hen og se på en masse bøger og forhåbentligt en masse gode tilbud.

Tilbud

En ting som vi syntes var vildt godt med hensyn til krimimessen, var den scene der bliver lagt, i forbindelse med at det finder sted i Horsens statsfængsel. Det var bare vildt fedt, fordi vi aldrig havde været der før, så det var rigtig spændende og sjovt, at få lov til at se det også. Af samme grund tog vi også på en tur rundt i fængselsmuseet, for at se hvordan det se ud indvendigt, og få lidt af historien bagved fængslet og hvad der var foregået bag tremmerne.

Fængslet

Der var en slags hal, hvor alle forlagene stod linet op med forskellige gode tilbud. Derudover var der flere foredragshaller/telte, hvor man kunne komme og høre diverse forfattere fortælle om deres bog. Inde i hallen med de forskellige forlag, fandt vi hurtigt ud af, at nogle af standene virkelig havde nogle kup tilbud. Det skulle selvfølgelig udnyttes. Nogle af dem, som havde tilbud der sprang os i øjnene, var Bog og Idé, Føtex og Politiken. Så det var dejligt at få tilføjet nye bøger til krimihylden derhjemme.

Tilbud

Der var også foredrag i hallen, hvor forlagene var, og det kunne godt virke lidt kaotisk, da der også var mange steder, hvor man havde mulighed for at få signeret sin bog. Det medførte dog også, at der var en lidt mere afslappet stemning på messen, hvor man bare kunne bruge god tid, til at nyde det hele og få snakket med en masse forskellige mennesker.

Scene

Alt i alt synes vi, at folkene bag krimimessen havde lavet et virkelig godt program for dagen, hvor det samtidig passede med, at det faktisk var rigtig fint vejr. Hvis man aldrig før har været på krimimesse, så kan det helt sikkert anbefales fordi jeg synes det var en vildt god oplevelse.

Udenfor

Kø til foredrag

streg

amAM DUOSkrevet af Marie Lorentzen og Anne Mette Bach Jeppesen

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *