“Kun dig” af Melanie Harlow

Originaltitel: Only You
Forfatter: Melanie Harlow
Oversat af: Dorthe Klyvø
Forlag: Flamingo
Genre: Skønlitteratur
Sider: 284
Udgivelsesdato: 28. marts 2021

 

 

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Kun dig’ er en sød kærligheds roman som havde et lidt interessant twist i form af en skrigende baby, dog en smule forudsigelig.

streg

Resumé

Emme og Nate er naboer og gode venner. Nate har det med at redde Emme, når hun kommer ud for uheld, eller når hun får gjort noget dumt. De er fuldstændige modsætninger på et område, nemlig kærlighed. Som bryllupsplanlægger har den eneste ene en stor betydning for Emme, men for Nate som skilsmisseadvokat og damernes ven, er han af den helt modsatte opfattelse. Men da Nate pludselig får en ny kvinde ind i sit liv, en lille og skrigende en af slagsen, og han bliver afhængig af Emmes hjælp, begynder tingene at spire mellem dem. Nates hjerter bliver åbnet op for kærlighed og Emmes opfattelse af ham, efter at have set ham med en lille baby, ændres. Men tør de begge sætte deres venskab og hjerter på spil for kærligheden?

streg

Anmeldelse

Jeg havde ikke de store forventninger til bogen. Jeg har ikke læst Melanie Harlows tidligere bøger, så har ikke lige gjort mig bekendt med hendes skrivemåde. Men jeg synes, at jeg blev glædeligt overrasket over bogen. Den var en sød feel good kærlighedsroman, som var en smule forudselig. Men den har en god blanding af romantik, drama og sjove stunder.

Vi følger de 2 hovedpersoner, og jeg synes det er rigtig godt, at vi får indblik i begge synsvinkler og deres indblik i øjeblikkene, fordi man får meget lige i denne bog ved at få begges tankegange omkring den samme situation og forventninger til, hvad der skal være det næste skridt. Jeg kan egentligt rigtig godt lide begge personer, selvom at jeg synes deres personligheder og handlinger var
meget stereotype og forudsigelige for en kærlighedsroman.

Der var et element, som jeg egentligt synes var ret sjov og interessant, at det var kommet med. Nemlig Nates datter, som han får udleveret og skal beholde i 1 måned. Uden at have vidst, at hun fandtes. I starten var jeg meget på, at det var godt nok urealistisk og det ville aldrig være foregået
sådan i den virkelig verden, men okay jo længere jeg kom ind, og vi fik noget baggrundshistorie, blev det lidt mere realistisk. Men jeg synes det var et sjovt og sødt element til den typiske kærlighedshistorie.

Jeg havde ikke fanget at dette faktisk er en serie, da jeg synes at denne historie er ret selvstændig og jeg kan ikke lige se, hvem den næste bog ville skulle handle om. Men jeg blev egentligt positiv overrasket på bogen, så jeg tænker måske, at jeg godt kunne finde på at læse videre i denne serie.

streg

 

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *