“Lady Helens løfte” af Lisa Kleypas

Lady helens

Original titel: Marrying Winterbone
Forfatter: Lady Helens Løfte
Genre: Erotisk roman
Serie: Ravenel

Oversat af: Pia Thanning
Forlag: Pretty Ink
Sider: 464
Udgivelsesdato: 30. juni 2018

 

 

 

Reklame – Tak til Bog & Idé for at sponsere bogen. (Direkte link til bogen her. Læs mere om Lisa Kleypas her og serien ‘Ravenel’ her)

Det var fantastisk at komme tilbage til Lisa Kleypas verden i ’Lady Helens løfte’, og endnu engang tog det mig ingen tid at læse hendes bog.

streg

Resumé

Helen er blevet charmeret af den walisiske forretningsmand Rhys Winterborne, der har arbejdet sig op til rigdom og nu ejer et stormagasin i London. Rhys er vant til at få det, han vil have, og det lykkedes ham også at blive forlovet med den generte Helen. Men da Helen bliver syg med migræne, er hendes familie overbevist om, at det må skyldes forlovelsen og ophæver den. Helen må derfor skynde sig at få rettet op på misforståelsen, så hun kan få den mand hun ønsker.

streg

Anmeldelse

Jeg kan virkelig godt lide, når bøger slutter af med en epilog, der lokker læseren til at læse videre, ved at forære en lille bid af fortsættelsen på en serie. Derfor var jeg også til sidst ret utålmodig efter, at få fingrene i ’Lady Helens løfte’, så jeg kunne følge Helens videre historie og finde ud af, om hun kunne nå at redde forholdet til Rhys.

Her i ’Lady Helens løfte’ bliver forskellen mellem i dag og dengang også virkelig tydelig, i forhold til hvor stor uvidenhed Helen har til sexakten, mens jeg vil tro, at de fleste ved ret meget om den. Det opdager Helen dog også er helt skørt, men det skyldes især også, at hun har levet et meget beskyttet liv med sine søstre, og derfor indser hun også, at hun bliver nødt til at indvi sine søstre i noget af det, så de ikke virker så naive og har en bedre forståelse for, hvad et ægteskab indebærer.

Jeg fik et meget tydeligt billede af Rhys, allerede da jeg læste ’Den nye jarl, og det blev kun slået mere fast i denne bog. Han er en rigtig mand, og jeg havde da også svært ved ikke at falde lidt for ham. Der er også situationer, hvor han er virkelig kær, og jeg kan rigtig godt lide den måde, han behandler Helen på, hvor hun for en gang skyld får lov til rigtig at vise, hvem hun er, og hvad hun godt kan lide.

’Lady Helens løfte’ var hurtigt læst, hvilket helt klart skyldes, at Lisa Kleypas er sådan en dygtig forfatter, der skriver så fantastiske historier, at siderne bladrer af sig selv. Jeg glæder mig enormt meget til at læse videre, især efter forsmagen på den, som var til sidst i denne bog. Der blev jeg virkelig glædeligt overrasket og kan afsløre, at der venter en glædeligt gensyn til dem der har læst ’Wallflower’ serien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.