“Lagt på is” af Elle Kennedy

Lagt på is

Originaltitel: The Mistake
Serie: Off-campus
Forfatter: Elle Kennedy
Forlag: Flamingo
Genre: Ungdomsroman, erotik
Sider: 291
Udgivelsesdato: 4. marts 2016
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer

5,5 DUO

 

 

 

 

Jeg kunne ikke undgå at have høje forventninger til ’Lagt på is’ efter at have læst ’Aftalt spil’, og selvom historien ikke virkede lige så intens, så var jeg stadig helt vild med den!

streg

Resumé

John Logan kan få alle de piger, han vil. Han ved at college tiden skal udnyttes fuldstændig, for når han er færdig, venter der sig en hård fremtid med at tage sig af sin far og drive faderens forretning videre, som hans storebror ellers har stået for mens han fik sig en uddannelse. Det er aftalen de har lavet, og han ville ønske fremtiden så anderledes ud. En aften møder han tilfældigvis Grace, som han tilbringer lidt tid med, indtil en misforståelse gør, at hun ligger ham på is… Nu forsøger John med alle midler at gøre bod, men vil det lykkes?

streg

Anmeldelse

Jeg kunne allerede lide John Logan fra ’Aftalt spil’ og var derfor meget spændt på at høre hans historie, og håbe på at han ville ende med at finde kærligheden, ligesom Garrett formår at gøre den foregående. John’s historie er faktisk også rigtig interessant, men dog knap så intens som Garrets og Hannahs historie.

Grace er pige, som jeg meget hurtigt følte mig på bølgelængde mig, fordi jeg langt hen af vejen kunne identificere mig med hende. På trods af at hun ikke har haft så meget drama mens hun voksede op, som det er tilfældet med de andre karakterer, vi har mødt indtil videre, så passer hun bare perfekt ind i historien.

’Lagt på is’ var også en bog, som fangede mig utroligt hurtigt, og som jeg kom igennem på meget kort tid. Jeg havde dog taget mine forholdsregler fra den foregående bog, og brugte derfor dagtimerne på at læse den, i stedet for at begynde sent om aftenen, og selvom jeg holdte pauser, så hungrede jeg efter at læse videre, ligeså snart den var lagt fra mig.

Den næste i bogen kommer til at handle om Dean og Allie, og jeg venter helt vildt spændt på at den bliver oversat, så jeg kan få den læst! Det kan kun blive interessant og jeg venter med spænding på at finde ud af, hvordan deres historier bliver spundet ind i helheden. Igen vil jeg bare anbefale dig at komme i gang med denne intet mindre end fantastiske serie – du vil garanteret ikke fortryde det!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *