“Let’s be cops” på DVD

Let's be cops

Originaltitel: Let’s be cops
Genre: Komedie
Spilletid: 1 time og 40 minutter 
Udkom: 5. februar 2015 
Skuespillere: Jack Johnson, Damon Wayans Jr., Nina Dobrev
Selskab: 20th Century Fox

DUO stjerner 4

 

 

Intet mindre end hylende morsom med alle de platte anekdoter fra komedieverden præsenteret af to af skuespillerne kendt fra tv-serien ‘New Girl’.

Resumé

Det kører ikke just for Justin og Ryan, indtil de til en kostumefest klæder sig ud som politibetjente, og på vej hjem finder ud af mulighederne (og opmærksomheden) som politimand. Men da de bliver indblandet i mafiaens forbrydelser bliver det hele pludselig meget indviklet for de to venner.

Anmeldelse

Forestil dig den platteste komedie, du nogensinde har set. På mange måder er jokesne enormt åndssvage, men det, at alle de skøre øjeblikke køres helt ud til grænsen, er bare underholdende. ’Let’s be cops’ gav mig latterkramper. De to hovedpersoner er så pinligt galt på den i tilværelsen og med alle deres handlinger, at jeg selv sidder og krummer tærer. Man skulle ikke tro, at en komedie på den måde kunne skabe spænding, men jeg sad hele tiden og ventede på, hvornår mon de blev opdaget i at udgive sig for politibetjente, og hvad der så skulle ske.

De to hovedpersoner er helt basalt trætte af deres helt almindelige, kedelige liv, så da de opdager, hvor fascinerede folk bliver, når de ser dem som politifolk, optager drengene den nye identitet. Der har altid været noget sjovt ved at lege røvere og soldater. Karaktererne er så helt igennem karikerede og dumme at høre på, at det bliver morsomt.

Som stor fan af ”New Girl” tv-serien blev jeg naturligvis vildt spændt, da jeg så filmens line-up, hvor de to hovedpersoner spilles af seriens Nick og Coach. De besidder denne kemi, dynamik mellem dem, så de hele tiden kan holde en pang-dang kørende. Det er enormt underholdende at se på. Hvis man er fan af ”New Girl”, er det helt sikkert værd at se.

Desuden bragte filmen mig i helt vildt godt humør, og jeg var underholdt fra start til slut. Kan du lide komedier med gang i den og ikke er bange for halvplatte jokes – så se ’Let’s be cops’!

josefine

Skrevet af Josefine Mariendal Huus


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *