“Lilys længsel” af Lisa Kleypas

lilys længsel

Original titel: Lilys Længsel
Forfatter: Lisa Kleypas
Serie: Craven
Genre: Skønlitteratur
Oversat af: Emilie Harild Gaardboe
Sider: 400
Forlag: Pretty Ink
Udgivelsesdato: 4. april 2019

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Pretty Ink for anmeldereksemplaret.

Jeg slugte bare ’Lilys længsel’ med det samme, jeg fik den, og jeg læste bogen på en dag – så god var den bare.

streg

Resumé

Lily Lawson er en smuk, rig og hæmmingsløs kvinde, som er meget beundret blandt mænd, og hun lever for at chokere det bedre borgerskab. Hun holder sig bestemt heller ikke tilbage for at opnå det, hun ønsker. En dag kommer det hende for øre, at hendes pæne og stille søster skal gifte med den mægtige og følelseskolde Lord Alex Wolverton. Da Lily hurtigt kan se, at dette ikke vil på nogen måde gavne hendes søster vil hun gøre alt for at forhindre det. Men det kommer til at have store og uventet konsekvenser for både Lily og Alex.

streg

Anmeldelse

Jeg elsker Lisa Kleypas bøger. Jeg synes virkelig, hun formår at skrive spændende, fængslende historier med karakterer, som man bare har lyst til at heppe på og ønske, at alt skal gå dem godt. Her er ’Lilys længsel’ på ingen måde en undtagelse. Jeg elskede den, og jeg blev rigtig fanget af historien at jeg på ingen måde kunne lægge den fra mig og jeg blev nødt til at læse den færdig på samme dag som jeg begyndte på den.

I starten skulle jeg lige ind i historien og ind på hovedpersonen Lily, fordi jeg skulle lære hende at kende og få en forståelse for hendes, til tider, skødeløse adfærd, og der får man ret hurtigt at se en kvinde, som både er stærk, følsom og bærer på en dyb sorg og hemmelighed. Derfor minder Alex også ret meget om hende, og man kunne tydeligt mærke deres kemi.

Der sker egentligt ret meget i ’Lilys længsel’, og det var først til allersidst, at jeg havde en lille periode, hvor jeg følte, at historien stod lidt stille, men alligevel var det på en måde også rart, men blev nok en smule irriteret over det, fordi jeg havde været så vant til at historien bevægede sig ret hurtigt hele tiden.

Lisa Kleypas bøger kan altid anbefales, og ’Lilys længsel’ er på ingen måde en undtagelse til denne regel. Jeg glæder mig rigtig meget til at læse videre i serien ’Craven’ og særligt da det er en person, man allerede har mødt før, og som man fik et interessant indtryk i, og jeg glæder mig til at dykke endnu længere ind i den mystiske fortid og verden, som omringer ham.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *