“Livets blod” af Malene Sølvsten

Livets blod

Original titel: Livets blod
Forfatter: Malene Sølvsten
Serie: Ravnenes hvisken

Genre: Fantasy
Sider: 220
Forlag: Gyldendal
Udgivelsesdato
: 15. november 2019

 

 

 

 

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaret.

Det var fedt at få et indblik i den mystiske Elias, hvorefter rigtig mange ting gav mening og var med til at fuldende ’Ravnenes hvisken’.

streg

Resumé

Elias er kendt for mange ting – at være forræder, forfører, og at han ikke gør noget uden af få noget igen. Men det er skæbnen og fortiden, som har formet ham til den han er. Han begik engang en stor fejl, som han blev straffet dyrt for, og dette har han prøvet at rette op på lige siden, og han vil ikke give op. En dag møder han en som har store kræfter og som har en stor betydning for fremtiden og ikke mindst Elias’ mål, som han har kæmpet så længe for, og man kan ikke både leve i fortiden og fremtiden, så hvad vælger han?

streg

Anmeldelse

Jeg var mega glad for, at vi fik Elias’ historie. Han var en af de karakterer, som jeg var mest forvirret over, men samtidig ikke kunne lade være med at finde fascinerende, så jeg glædede mig virkelig til at finde ud af, hvad der var sket i hans fortid. Der var ingen tvivl om, at jeg lige skulle ind i universet igen og ’Ravnenes hvisken’ historien, hvordan var det nu lige tingene havde endt, og hvad var der sket i løbet af bøgerne, som jeg har elsket at læse. Men efter at man lige havde fundet fodfæstet, så kørte det også bare derud af med Elias’ historie.

Jeg elsker vores forfatterens fængslende skrivemetode, hvor jeg hurtigt bliver fanget ind i handlingen og i personerne. Jeg var spændt på om hovedpersonen Elias, som vi har lært at kende, kunne fanges ordentligt, så han både beholdt sin mystik, men samtidig at vi kunne lære ham bedre at kende og forstå hans motiver og handlinger. Her blev jeg ikke skuffet, da jeg synes, jeg fik et godt indblik i, hvad der var sket i fortiden og nogle elementer fra bøgerne gav utrolig meget mere mening efter at have læst ’Livets blod’.

Den gav mig også stor lyst til at starte forfra med at læse serien for at genlæse det hele, når man nu har bøgerne og de fine fortællinger ved siden af. Der er ingen tvivl om, at er man fan af ’Ravnenes hvisken’, så er ’Livets blod’ et must read. Den kan kun anbefales, og hvis man ikke har læst bøgerne kan jeg kun på allerkraftigste anbefale, at man gør det.

Reklamelink: Bogen kan blandt andet købes hos Plusbog.dk

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *