“Løgnenes Palads” af Erin Watt

Løgnenes palads

Original titel: Twisted Palace
Forfatter: Erin Watt
Serie: Royals 
Genre: Ungdomsroman, serie
Sider: 321
Oversat af: Merete Rostrup Fleischer
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 5. december 2017

DUO 6 stjerner

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret

En super slutning på Reed og Ella’s historie, selvom at jeg ikke tror, at det er det sidste vi har hørt til dem. ’Løgnerens palads’ levede op til alle mine forventninger.

streg

Resumé

Ella har endelig fundet sin plads i Royalhuset og ved Reeds side. Men lykken skal ikke vare længe. Et familiemedlem, som var erklæret død, er nemlig dukket op igen, og det har stor betydning for Ella og hendes fremtid i Royalhuset. Derudover er Brooke død og Reed er anklaget for hendes mord, som hænger over hovedet på dem allesammen. I Ella og brødrenes kamp for at få frikendt Reed, bliver en masse hemmeligheder og løgne afsløret, som kommer til at ryste hele royalfamilien engang for alle.

streg

Anmeldelse

Jeg elskede ’Papirprinsessen’ på alle mulige måder. Den var helt fantastisk og satte mine forventninger tårnhøje. ’Askeprinsen’ var jeg mindre begejstret for, så mine forventninger var blevet skruet en lille smule ned. Men dette viste sig, at det behøvede de overhovedet ikke at være. Jeg synes virkelig at ’Løgnenes palads’ levede op til alle mine forventninger. Det var en super slutning og for mig harmonerede det hele. Bogen er fyldt med spænding, sammenhold og kærlighed.

Jeg kan stadig rigtig godt lide Ella. Hun er fortsat den samme, og nu har hun en ny udfordring – nemlig at skulle lære sin genopståede far at kende, som er rigtig god til at sætte en masse regler op for hende, men som hun overhovedet ikke er enig i. Det var sjovt at læse Ella’s reaktioner på det, fordi hun var vant til at være alene og klare det hele selv, så nu hvor der kommer en voksen og sætter regler for hende, må hun finde ud af, hvordan det egentligt er at være en normal teenager – så normal som det nu kan blive.

Jeg kunne meget bedre lide Reed i denne bog. Han var slet ikke en ligeså stor klaphat i ’Løgnenes palads’, som jeg synes han var i ’Askeprinsen’. Det var en fornøjelse og jeg følte, at alt det som var bad ass omkring ham, kom tilbage til ham, samtidig med at han var en kærlig og følsom mand overfor Ella. Han virkede i mine øjne meget mere i balance i denne bog, end i nummer 2 i serien.

Der sker rigtig mange ting her i slutningen. Der er mange hemmeligheder og afsløringer som kommer på bordet, også nogle som jeg ikke havde forventet. Det var virkelig godt at få nogle hemmeligheder på bordet omkring et forhold, som har plaget dem alle rigtig meget, nemlig om deres mor. Det synes jeg var en god detalje at få med i slutningen, fordi ellers tror jeg, at jeg ville føle, at jeg manglede et eller andet.

Jeg har set, at en fjerde bog er blevet udgivet på engelsk, som kommer til at omhandle Easton. Den glæder jeg mig virkelig til at læse, fordi han også er en karakter, som man gerne vil tættere på. Jeg håber bare de bliver ved endnu længere, og at vi forhåbentligt får en bog omkring alle brødrene, fordi jeg synes også, at der er potentiale for at tvillingerne kunne få en bog. Jeg har i hvert fald også en fornemmelse af, at det ikke er det sidste vi har hørt til Reed og Ella helt endnu, men måske er det bare en ønsketænkning.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


2 thoughts on ““Løgnenes Palads” af Erin Watt

 1. Jeg elskede også bogen at hele mit hjerte den er perfekt på alle måder, og min veninde har læst 4 og 5 på engelsk vi får desværre ikke mere at høre om Reed og Ella ? men en Masse om Eastern.

  • Hej Camilla.

   Det kan jeg godt forstå og lige min tanke.
   Det er rigtigt, jeg må nemlig også indrømme at jeg måtte simpelthen læse videre i serien og få Eastons historie også, som jeg selvfølgelig håber bliver oversat på dansk.

   // Marie
   De Unges Ord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *