“London road” af Samantha Young

London road

Original titel: Down London Road
Forfatter: Samantha Young
Forlag: Flamingo
Genre: Erotisk roman
Sider: 357
Oversat af: Hanne Arnold
Udgivelsesdato: 2. juni 2016

DUO 6 stjerner


 

 

 

’London road’ var en bog, som var næsten umuligt at slippe, da jeg først kom ind i historien, og det tog mig da også kun en dag at læse den.

streg

Resumé

Johanna Walker er vokset op under barske vilkår og vil gøre alt for, at hendes lillebror Cole får en bedre tilværelse, end den hun er endt med. Hun har to jobs og dater desuden kun rige fyre, hvor hun kan sælge det tøj, de køber til hende, når deres forhold er slut. Da hun møder Carmeron MacCabe bliver hun næsten slået omkuld af den tiltrækning, der er mellem dem. Men eftersom de begge er i et forhold, må de kæmpe imod tiltrækningen, hvilket Jo har let ved, efter alle de fornærmelser Cam smider i hendes retning.

streg

Anmeldelse

Jeg var ret vild med ’Dublin street’, men det var intet i forhold til, hvor meget jeg blev vild med ’London road’. Den slog mig næsten omkuld, og jeg nægtede at ligge mig til at sove, før jeg havde læst den færdig. Jeg fandt dog hurtig ud af, at jeg havde misforstået det, da jeg havde læst at de to bøger kunne læses uafhængig af hinanden, da jeg synes man mister en del, ved ikke også at læse ’Dublin street’.

’London road’ handler nemlig om Jo (Johanna), som vi allerede møder i ’Dublin street’ og får en kort introduktion af. Dette fandt jeg dog først ud af, da jeg havde læst et par sider i bogen, da man kender hende som Jo i ’Dublin street’. Hun er dog en virkelig interessant karakter, og jo længere ind i historien jeg kom, jo mere åbnede hun sig op og man fik et indblik i det, hun har gået i gennem og forstår hvor stærk en person, hun er.

Cam har vi dog ikke mødt før nu, og han er lidt den der bad boy type med tatoveringer, attitude og charme. Der gik ikke lang tid, før jeg faldt for ham, på trods af hans opførsel overfor Jo. Det var faktisk rart, at bogen slet ikke var sukkersød og romantisk, selvom det dog til tider hændte, men aldrig så det overskyggede den lidt mærkere undertone.

’London road’ har også åbnet op for en masse nye romancer, som jeg er spændt på at læse videre om, så jeg kan få stillet min nysgerrighed og finde ud af, hvad der sker for de andre personer, som jeg er blevet præsenteret for. Jeg havde rigtig let ved at leve mig ind i denne bog, fordi der var så mange følelser, som jeg kunne genkende fra mig selv, som Jo gik igennem. Hun har et stort beskyttergen og sætter altid Cole først.

Den næste bog kommer til at handle om Olivia, som er en karakter man møder i ’London road’ første gang. Selvom der er en historie, som jeg sindssygt gerne vil læse, så glæder jeg mig også til at få Olivias historie. Hvis du endnu ikke har besluttet dig med denne her serie, kan jeg kun opfordre dig til at komme i gang med den, da den viser sig, at være ret fantastisk. Husk dog at der er en del erotik med i disse bøger.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *