“Long shot” på Blu-ray

long shot

Original titel: Long shot
Genre: Komedie, romantik
Spilletid: 2 timer og 5 minutter
Skuespillere: Charlize Theron, Seth Rogen og O’Shea Jackson Jr.

Filmselskab: Nordisk film

Udgivelsesdato: 26. september 2019

DUO stjerner 4

 


Tak til Nordisk film for anmeldereksemplaret.

Jeg synes, Seth Rogen er en ret sjov skuespiller, og jeg var spændt på at se, hvor vild ’Long shot’ ville blive.

streg

Resumé

Den uheldige journalist Fred mister sit arbejde, da en ny virksomhed overtager den avis, han arbejder på. For at få ham ovenpå igen, tager hans kammerat Lance med til en privatfest, hvor et af hans favoritbands optræder. Her får han øje på udenrigsministeren Charlotte, som var babysitter for ham, da han var yngre og hans første kærlighed. Hun kan også godt huske ham, og hun ender med at tilbyde ham et job.

streg

Anmeldelse

Jeg havde forventninger til, at der ville være en god portion humor med i filmen, og det må jeg også tilstå, at der er. Det er hovedsageligt Seth Rogen, der står for den del, og der er han virkelig genial. Samtidig har han nogle stærke holdninger og meninger, som han ikke vil gå på kompromis med, og det gør, at der kommer nogle sammenstød undervejs i filmen.

Det var fedt, at se Alexander Skarsgård i en anden rolle, hvor jeg egentlig ikke synes, at han var så uimodståelig, som jeg ellers plejer at synes. Han gør det virkelig godt, for jeg troede faktisk ikke, at jeg ville få et andet syn på ham, men han virker lidt kikset og akavet i filmen.

Filmen handler ogs om, at man skal acceptere hinanden, som de er og ikke forsøge at lave om på andre. Charlotte, spillet af Charlize Theron, skal nemlig hele tiden tilpasse sig efter, hvad befolkningen synes, og på den måde lave om på sig selv. Det ender dog med, at hun til sidst får nok, og det var dejligt, at hun endte med at stå ved sig selv.
Der er masser af humor, sjove scener og lidt spænding til stede i ’Long shot’, og hvis man bare trænger til at se en film, hvor man ikke skal forholde sig til alt for meget, er den her et godt bud.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *