“Love is war – Dantes historie” af R. K . Lilley

Love is war 2

Original titel: Breaking her
Forfatter: R. K. Lilley
Serie: Love is war
Genre: Erotisk roman
Oversætter: Lars Bøgeholt Petersen
Sider: 432
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 16. juni 2017

5,5 DUO

 

 

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret

Hold da op en fantastisk bog med en medrivende historie. Det er virkelig nogle barske og uretfærdige ting, som Scarlett og Dante skal bevæge sig igennem. Jeg er så ked af, at det nu er slut.

streg

Resumé

Scarlett og Dante lever i et had-kærlighedsforhold til hinanden. De havde et voldsomt brud for 5 år siden, og for ikke så længe siden igen. De bliver ved med at løbe ind i hinanden, fordi de begge kan mærke, at kemien imellem dem er intens. Alligevel kan de heller ikke lade være med at bekæmpe hinanden igen og igen. Men pludselig kommer gamle hemmeligheder og løgne op til overfladen, som kan forandre det hele. Vil de lade kærligheden sejre eller skal det nu for alvor være forbi mellem dem? Kan de overhovedet komme videre efter alt hvad de har været igennem?

streg

Anmeldelse

Jeg havde glædet mig meget til at komme i gang med Dantes historie og få en afslutning på deres kærligheds-hads historie. Jeg havde nogle teorier for, hvad der var sket for dem i tidernes løb, fordi Scarletts historie havde givet en masse ledetråde, så jeg var meget spændt på, at finde ud af, om jeg havde ret. Jeg var også meget spændt på, hvordan Dantes bog så ville være bygget op, og om vi ville få nogle gentagelser af historierne eller hvordan.

Så man kan sige, at jeg havde nogle forventninger til bogen, inden jeg gik i gang, også fordi Scarlett faktisk endte med at komme ret godt ind under huden på mig, og selvom jeg ikke så godt kunne lide hende i starten, så endte jeg med at elske hende og acceptere hendes særheder. Da jeg startede på bogen, blev jeg faktisk glædeligt overrasket, fordi jeg fandt ud af, at vi slet ikke var færdige med at høre fra Scarlett, og at vi fortsat fik hendes synsvinkel, og dette kunne jeg rigtig godt lide.

Eftersom at det er Dantes historie, så kom vi også en lille smule tættere på ham, hvilket var super fedt. Det var mest Dante som ung, vi fik at se, og dette synes jeg også var meget fedt, fordi det var med til at give en masse af de svar, som jeg virkelig gerne ville have. Igen synes jeg det fungerer rigtig godt med at man skifter i tid. Lige i starten skulle jeg lige finde ud af, hvor lang tid der var gået, siden den første bogs slutning, og der følte jeg, at der var et par huller, men for mig gjorde det ikke så meget, fordi man hurtigt bliver suget ind i historien igen, så man ikke kan lægge bogen fra sig.

Det er en rigtig medrivende fortælling. Jeg havde gættet mig til mange af tingene, som var sket for Scarlett og Dante, men alligevel fik jeg mig en overraskelse, som virkelig fik mig til at gyse, så jeg næsten ikke kunne lægge mig til at sove efter, og havde utroligt svært ved at lægge bogen fra mig igen. Den var virkelig god, og fungerede rigtig godt i forhold til den første bog. Så der var et godt sammenspil mellem dem.

Hvis man har læst Scarletts historie, tror jeg, man slet ikke er i tvivl om at man bliver nødt til at læse fortsættelsen. Men hvis man endnu ikke har læst ’Love is war 1’, så vil jeg anbefale at man tager fat i den, fordi jeg synes ’Love is war’ var en meget medrivende historie, som jeg havde meget svært ved at lægge fra mig. 

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.