“Lucifer” sæson 3 på DVD

Lucifer

Original titel: Lucifer Season 3
Genre: Action, Fantasy
Spilletid: 17 timer og 31 minutter
Skuespillere: Tom Ellis, Lauren German, Kevin Alejandro
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 25. oktober 2018

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret

Jeg må indrømme, at jeg desværre er begyndt at kede mig under ’Lucifer’. Jeg synes, vi kører rundt i det samme, og jeg mangler at der skal til at ske noget.

streg

Resumé

Lucifer er blevet kidnappet, og nu er han kommet tilbage med vinger. Han finder hurtigt ud af, at det er The Sinnerman, som står bag, og så går jagten ind. The Sinnerman ikke er dog ikke så let at finde. Samtidig skal arbejdet passes sammen med Chole, og der skal fortsat løses en masse sager sammen med de andre venner, Dan, Ella, Mazikeen, psykologen Linda, englen Amenadiel, og advokaten/Lucifers tidligere mor Charlotte Richards. I mellemtiden har en ny mand meldt sig på banen, nemlig politiassistenten Marcus Pierce.

streg

Anmeldelse

Jeg har fulgt ’Lucifer’ i de sidste 2 sæsoner, og jeg synes, at der begyndte at ske noget i sæson 2. Jeg synes, at vi gik en god balance på det overnaturlige og det ”normale”, i form af opklaring af politisagerne. Men dette gjorde sig slet ikke gældende for sæson 3. Universet fortsætter og vi får et nyt indblik i noget af det overnaturlige, og vi har stadig en masse sager, som skal opklares af politiduoen. Men det var bare slet ikke nok til mig. Jeg må indrømme, at jeg kedede mig igennem hele serien.

Jeg var begyndt på serien for noget tid siden, men så holdt jeg faktisk en pause, fordi jeg kedede mig. Jeg besluttede mig dog for at prøve igen, men det gik stadig ikke rigtig. Jeg var jo ikke færdig med serien, og jeg blev nødt til at give den en chance mere, og det gjorde jeg selvfølgelig også, fordi jeg fik at vide, at det ville blive bedre, og jeg må indrømme, at det gjorde det faktisk også. Fra afsnit 20 til afsnit 23 ca, var jeg faktisk spændt og underholdt, mens jeg syntes, at resten af serien var kedelig, og det samme som vi har set hele tiden.

Men jeg synes helt sikkert, at det er skuespillerne, som bliver ved med at holde serien oppe. Jeg synes stadigvæk, at Tom Ellis, som spiller Lucifer, gør det rigtig godt. En anden skuespiller, som jeg også rigtig godt kunne lide i denne serie, er Charlotte Richards, som virkelig har været en del igennem, og som også kommer til at spille en særlig rolle i denne sæson, og det kunne jeg rigtig godt lide.

I forhold til handlingen var alt stadig ved det samme – vi har et par mord, der skal klares, der er noget overnaturligt over det en gang imellem, og så har vi forholdet mellem Chole og Lucifer, som bare ikke rigtig bevæger sig nogen steder, og man kan ikke rigtig forstå, hvorfor de ikke bare kan tage sig sammen og komme videre, enten på den ene eller anden måde.

Serien slutter egentligt også lidt mærkeligt synes jeg, ved at de sidste 2 afsnit kan man ikke rigtig bruge til noget, og som ikke rigtig giver mening for mig. Jeg må da indrømme, at det jo også gør, at jeg gerne vil se det første afsnit i sæson 4, fordi jeg lige bliver nødt til at se, hvad der kommer til at ske, og så håber jeg, at farten i serien kommer til at bevæge sig en lille smule hurtigere, fordi så er jeg på igen.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.