“Månesøsteren” af Lucinda Riley

Månesøsteren

Original titel: The Moon sister
Forfatter: Lucinda Riley
Serie: De syv søstre
G
enre: Kærligheds roman
Oversat af: Ulla Lauridsen

Sider: 633
Forlag: Cicero
Udgivelsesdato: 8. november 2018

5,5 DUO

 

 

Tak til Cicero for anmeldereksemplaret

Jeg var helt vild med historien om Tiggy, som er blevet blandt mine favoritter. Det var skønt at følge hendes rejse og tilbringe en del af tiden i Skotland, som jeg selv drømmer om at besøge.

streg

Resumé

Tiggy elsker at tilbringe tid i naturen, hvor hun føler sig hjemme. Hun ønsker at gøre en forskel og hjælpe dyr over hele verden. Hendes første job bringer hende til det skotske højland, hvor hun skal hjælpe til på et hjortereservat, men da det står foran en lukning, og hun får muligheden for at blive vildtkonsulent på godset Kinnaird, vælger hun at springe til. Det bliver også begyndelsen på at finde ud af hendes fortid, og finde ud af, hvordan hendes fremtid skal se ud.

streg

Anmeldelse

Jeg var helt vild med at komme til at tilbringe så meget tid i Skotland, da det også er et land, jeg ønsker at besøge. Det var fedt med alle de udtryk, der blev brugt af de lokale, og som jeg kendte lidt til fra ’Outlander’ serien, og derfor blev det kun et glædeligt gensyn med landet. Vi tager dog også et smut til blandt andet Spanien, Portugal, Sydamerika og USA, så det var næsten som at være på jordomrejse.

Tiggy er en karakter lige efter mit hoved, selvom jeg ikke selv er veganer, som hun er. Men hun er på en måde forbundet med dyr, og jeg er selv en stor dyreelsker, så lige på det punkt lignede vi hinanden en del. Jeg kan også godt lide, at hun tænker anderledes og har sådan et stort hjerte, og jeg følte mig virkelig forbundet med hende.

Da vi rejser tilbage i tiden, får vi nogle ret barske historier, som rørte mig dybt. Jeg ønskede, at jeg selv kunne gøre noget anderledes, eller hjælpe de karakterer vi mødte, men jeg måtte bare følge med i historien og håbe på det bedste. Jeg fik dog virkelig meget medfølelse med dem og deres skæbner, og jeg kunne ikke undgå at komme til at holde af dem alle, nogle mere end andre.

Beskrivelserne omkring det miljø vi bevæger os rundt i er næsten levende for mig, da billederne bare dukkede op i hovedet på mig, når jeg læste om et bestemt område. Jeg kunne se mig selv stå der og betragte handlingen ske, og det var meget imponerende at få så gode beskrivelser.

Jeg glæder mig vanvittig meget til at læse videre om søstrene, og den næste vi er kommet til nu er Electra, som jeg indtil nu ikke har det bedste indtryk af, så jeg er spændt på at få hendes historie, især med den måde, som ’Månesøsteren’ ender på. Der er nemlig en lille bid af starten på næste bog til sidst i denne bog, som har gjort mig ivrig efter at vende tilbage. De her bøger er blevet noget helt særligt for mig, og jeg skal helt sikkert læse dem igen, for at fange alle de små ledetråde, jeg synes, vi får undervejs, som jeg tror vil ende ud noget af en afsløring.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.