“Mellem linjerne” af Jennifer Echols

Mellem linjerne

Original titel: Love Story
Forfatter: Jennifer Echols
Forlag: Tellerup
Genre: Ungdomsbog
Sider: 367
Oversat af: Sarah Feddersen Thomsen
Udgivelsesdato: 4. maj 2016

5,5 DUO


 

 

Jeg var endnu mere vild med ’Mellem linjerne’ end ’Over stregen’, fordi den ud over en god historie, også indeholdt et af mine yndlingselementer – en fortælling fra 1800 tallet.

streg

Resumé

Erin er netop startet på universitetet, hvor hun forsøger at opnå sin drøm om at blive forfatter. Hendes bedstemor har lige gjort hende arveløs, efter at hun nægtede at videreføre familiens hestefarm. Af den grund må Erin nu klare sig selv uden en krone på lommen og arbejde sig frem til føden.

Erin skriver en historie til sin creative writing klasse, en romance der handler om fyren Hunter, som hun kender hjemmefra. På dagen hvor de skal snakke om hendes historie, står selv samme fyr i døren…

streg

Anmeldelse

Jeg bliver mere og mere fan af Jennifer Echols bøger, jo flere jeg læser af dem. ’Mellem linjerne’ var endnu bedre end ’Over stregen’, fordi den startede ud med en historie fra 1800 tallet, og det er virkelig et årstal, som jeg synes er meget fascinerende at læse om.

Det er super fedt at blande det at skrive historier, med ind i en historie, og det fungerede faktisk overraskende godt og gav noget ekstra til bogen. Det fik mig til at læse mellem linjerne, da titlen på bogen meget tydeligt indikerede, at der kunne være noget der, som ville give historien endnu flere detaljer og mere dybde.

Jeg kan rigtig godt lide Erin og hele hendes styrke og vilje til at ville klare sig selv. Hun er en pige lige efter mit hoved, og har mange af de samme idealer og værdier, som jeg har. Hunter er også en interessant karakter, og jo mere jeg lærte ham at kende, jo bedre kunne jeg forstå den tiltrækning, Erin har til ham.

’Mellem linjerne’ kan helt klart anbefales, på trods af en lidt ærgerlig slutning, hvor man står tilbage med utrolig mange ubesvarede spørgsmål. Alligevel får den en høj karakter, fordi jeg bare var helt vild med historien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *