“Mennesket og Ørnen” af Pernille Vørs

dæmonerne

Original titel: Mennesket og Ørnen
Forfatter: Pernille Kim Vørs
Serie: Dæmonerne fra dybet
Genre: Fantasy, erotisk
Sider: 572
Forlag: Forlaget drømmefangeren
Udgivelsesdato: 06. januar 2020

5,5 DUO

 

 

Tak til Forlaget Drømmefangeren for anmeldereksemplaret

Igen er vi tilbage i Pernille Vørs fede fantasy univers, og jeg glæder mig allerede til mere.

streg

Resumé

Freja har desperat brug for at komme tæt på lederen af krigerne med dæmonerne. Hun har brug for deres hjælp til at beskytte sin niece. Hun vil narre en af dem til at tro, at hun er deres mage. Det hele går fuldstændig efter hendes plan, da hun møder krigeren Arzuz, hvis dæmon altid søger efter de mørke hemmeligheder. Dog er Freja ikke sådan lige til at komme ind på eller blive klog på. Hans ørnedæmon bliver straks pirret af hende, og han kan ikke lade hende være, men hun er ikke lige så nem at overtale som kvinderne plejer at være i hans selskab. Har han virkelig mødt hans kvindelige modstykke?

streg

Anmeldelse

Jeg glædede mig helt vildt til at komme tilbage i det fantastiske univers, som forfatteren har fået skabt. Det var dog efterhånden lang tid siden, at jeg læste den første bog, så jeg var spændt på, om jeg kunne huske handlingen fra tidligere og personerne, som man dengang mødte. Jeg var faktisk kommet i tvivl om der ville komme en fortsættelse, men det gjorde der heldigvis, og jeg kan kun sige, at Pernille bestemt skal blive ved med denne serie.

Men jeg skulle dog lige bruge lidt tid på at komme ind i serien og personerne igen. Jeg fik også den største lyst til at læse den første bog igen, og det kommer jeg forhåbentligt til inden længe. Vi fortsætter i samme gode stil med et univers, som er interessant, råt og samtidigt fyldt med kærlighed og sex. På trods af at det er et univers, som lige kræver at man sætter sig lidt ind i persongalleriet og de forskellige personers evner, så fløj siderne afsted, da historien først kørte, fordi jeg ikke kunne vente med at finde ud af, hvad der skulle ske som det næste.

Vi følger fortsat de forskellige personer, men denne gang mest Freja og Arzuz. De var begge virkelige interessante personer at følge, og jeg elskede, at vi fik lov til at være en del af dem begge fra starten. Man kan som læser tydeligt se, hvad de begge prøver at ignorere hele vejen igennem bogen – nemlig deres følelser både for den tilstand, de befinder sig i og for hinanden. Det synes jeg egentligt var meget fedt, fordi det heller ikke blev for åbenlyst og irriterende for læseren. Det var en kærlighedshistorie, når det er bedst i min bog, dog lige med et tvist af sex, vold, særlige evner og en masse spænding – whats not to like?

Samtidig med de 2 hovedpersoner fik vi også nogle små indsigter i et par andre karakterer, som jeg slet ikke kan vente med at se mere til. Det tror jeg virkelig har potentiale til at blive gode bøger i denne serie, så jeg kan slet ikke vente med at finde ud af, hvad forfatteren har i ærmet til os næste gang.

Hvis man endnu ikke har taget fat i disse gode bøger, og man er til fantasy med spænding, kærlighed og sex samt et fedt persongalleri, så kan ’Dæmonerne fra dybet’ kun anbefales. Endnu mere hvis man gerne vil have en anderledes form for fantasy, hvor vores hovedpersoner er besatte af hver deres dæmon, hvilket for mig er nyt i bogverdenen, så det er en fornøjelse at følge med i.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *