“Min i nat” af Lisa Kleypas

Min i nat

Originaltitel: Suddenly You
Forfatter: Lisa Kleypas
Oversat af: Lisbet Kjær Johansen
Forlag: Flamingo
Genre: Erotisk roman
Sider: 337
Udgivelsesdato: 16. marts 2021

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

Det er første gang, jeg har læst en bog, der ikke er en del af en serie fra Lisa Kleypas, og i dette tilfælde var det helt perfekt.

streg

Resumé

Den selvstændige og ugifte forfatterinde Amanda Briars har besluttet sig for at give sig selv en helt særlig fødselsdagsgave, da hun bliver 30 – en nat med en mand. På den pågældende dag på det aftalte tidspunkt dukker en høj og flot mand op, så hun kan opleve en lidenskabelig nat med en fremmed, som hun aldrig skal se igen. Hvad hun ikke ved er, at manden er den fremadstormende forlægger Jack Devlin, der faktisk opsøgte hende for at tale om hendes bøger. Han gennemskuer dog misforståelsen, men kan ikke dy sig for at give Amanda en smagsprøve på det, hun drømmer om. Først da Amanda støder ind i ham senere, finder hun ud af, at hun er blevet narret. 

streg

Anmeldelse

Det var på en måde en anderledes læseoplevelse med ‘Min i nat’ end det har været med Lisa Kleypas andre bøger, hvilket nok skyldes, at det er den første bog, jeg har læst, som ikke er en del af en serie. Jeg kunne dog rigtig godt lide den, og jeg synes den indeholdt en god historie.

Amanda var en karakter, som jeg hurtigt fik stor respekt for, fordi hun har valgt at stå på egne ben og kæmpe for sine drømme i et samfund, hvor det normalt ikke er acceptabelt. Hun vælger at bryde ud af normen og skabe det liv, hun ønsker. Der er vigtigere ting for hende end at finde en mand, få en familie og de rammer, der hører til der, og hun vil ikke bare lade sig nøjes. Eftersom jeg selv har det på samme måde, var det nemt at relatere til hende.

Jack Devlin har haft en barsk barndom, og selvom man ikke får det dybeste indblik i det, kan man sagtens gætte sig til meget af det ud fra det, der bliver fortalt. Han er en karakter, som jeg kom til at beundre, fordi han ønsker at hjælpe og gøre en forskel, og han kæmper med næb og kløer for dem, han holder af. Det er blandt andet det der medført, at han har fået den succes i en ung alder, selvom han havde alle odds imod sig.

Jeg nød virkelig at læse ‘Min indtil midnat’, og jeg kan heller ikke udelukke, at det er en bog, jeg kommer til at genlæse. Hvis du har læst andet af Lisa Kleypas eller generelt er vild med bøger fra 1800-tallets England, så kan jeg varmt anbefale denne.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *