“Mr. X” af Kristen Ashley

Mr X

Original titel: Mystery Man
Forfatter: Kristen Ashley
Serie: Drømmemænd
G
enre: Kærlighed, erotik
Oversat af:Camilla Engkjær Laursen

Sider: 448
Forlag: Palatium Books
Udgivelsesdato: 12. marts 2019

5,5 DUO

 

 

Tak til Palatium Books for anmeldereksemplaret

Jeg var lige lidt skeptisk i starten, da jeg gik i gang med ’Mr. X’, fordi den startede lidt mystisk, men snart begyndte siderne at vende sig af sig selv.

streg

Resumé

Gwendolyn Kidd elsker cosmopolitans, dyrt tøj og aftener i byen med sine veninder. En aften ser hun Mr. X træde ind af døren, på den bar hendes veninde arbejder på, og straks er hun betaget. Hun forsøger at gøre alt for at få hans opmærksomhed, men lige lidt hjælper det, og hun ærgrer sig, da han rejser sig op for at gå. Men så vender han sig og spørger, om hun ikke skal med, og det bliver begyndelsen på et forhold bestående udelukkende af sex i halvandet år, hvor hun ikke engang kender hans navn. Da Gwens søster skaber problemer og Gwen bliver involveret, tager hendes liv en helt ny drejning, og Mr. X viser pludselig mere interesse.

streg

Anmeldelse

Det var en lidt sjov og mystisk start på ’Mr. X’, men efter de første bag sider var jeg fuldstændig hooked, og det kriblede helt i fingrene for at læse videre i den, hver gang jeg var tvunget til at lægge den fra mig. Jeg blev hurtigt kastet ind i historien, som bare tog mig med storm, og jeg følte også hurtigt en forbindelse til Gwen.

Jeg kunne rigtig godt lide Gwen, som er en karakter, der ikke lader sig kommandere rundt med. Det gjorde det nemt at komme ind i historien, fordi jeg syntes, at jeg kunne relatere til hende i nogle situationer, og på den måde føltes hun meget jordnær. Jeg kunne godt lide, at hun havde temperament, og vægtede sin familie og venner så højt. Hun var virkelig cool, og lod sig ikke trække rundt, selv når hun skulle konfrontere nogle barske typer.

Mr. X var også en spændende karakter, og jeg glædede mig til at komme tættere ind på ham. Det sker gradvist hen over bogen, hvor han stille og roligt lukker os længere ind, og jeg blev kun endnu mere forelsket i ham for hver side, selvom han indimellem også gjorde mig frustreret og irriteret. Lige på det område kunne jeg især godt relatere til, hvordan Gwen reagerer på hans macho væremåde.

Der er nogle ting, hvor jeg tænker, at det nok ikke ville være sådan i virkeligheden, men jeg synes ikke at det gør noget, at der er noget lidt urealistisk med – tværtimod. Jeg kan godt lide, når bøger kan skabe en fantasi, som jeg kan fordybe mig i og som samtidig tager mig med storm, fordi jeg bare må vide, hvad der sker på den næste side.

Jeg håber ventetiden bliver kort til den næste bog, da jeg bare hungrer efter at komme tilbage i universet. Det er den første bog, jeg har læst af Kristen Ashley, men jeg har faktisk flere af hendes bøger til at stå på min bogreol, blandt andet denne serie på engelsk, og jeg glæder mig til at læse mere af hende efter denne oplevelse. Indtil videre kan jeg kun på det varmeste anbefale denne serie, men den er lidt mere til den barske og erotiske side, hvilket jeg godt kunne lide.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *