“My Secret Rockstar Boyfriend” af Eleanor Wood – Engelsk

Titel: My Secret Rockstar Boyfriend
Genre: Fiction
Sprog: Engelsk

Forfatter: Eleanor Wood
Forlag: Random House
Sider: 290
Udkom: 2013

DUO 3

 

 

 

 

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle forvente, da jeg først begyndte på ‘My Secret Rockstar Boyfriend’, dog havde jeg ikke regnet med at det ville tage mig ugevis, før jeg var færdig med bogen.

s

Resumé

Tuesday eller Chew som hendes venner kalder hende, lever et helt almindeligt anonymt liv, hvor hun bor med sin mor. Hun har sin egen blog hvor hendes to venner, kæreste og mor er de eneste læsere – lige indtil den dag hvor rockstjernen Jackson Griffith falder over hendes blog. Chew og Jackson begynder at mødes i hemmelighed, og snart må hun indse at hendes følelser omkring ham både er forvirrende og upassende, især når man har en kæreste.

s

Anmeldelse

Jeg havde aldrig hørt om ‘My Secret Rockstar Boyfriend’ før jeg begyndte på bogen, udover fra min skønne veninde som havde læst den på én dag. Jeg kunne desværre ikke gøre hende kunsten efter, og brugte uger på bogen.

Bogen er egentlig meget hyggelig, og hovedpersonen Chew er en som næsten alle unge piger, på en eller anden måde kan leve sig ind i. Hun er så “heldig” at en af hendes største idoler tilfældigvis tager kontakt til hende, hvilket gør at Chew begynder at opføre sig ret så dumt – men lad os være ærlige, hvis Tom Hiddleston lige pludselig inviterede os på café, så ville vi selvfølgelig også have sagt ja! Min pointe er at Chew selvfølgelig bliver en smule starstruck, og at man ikke kan bebrejde hende det.

Jeg synes bogen var sød, og på trods af historien var lidt urealistisk, så var jeg underholdt. Men når det er sagt, så var bogen også utrolig langsomt, og der skete kun meget lidt. Det var ikke lang tid af gangen, den kunne holde min opmærksomhed, og først mod slutningen formåede jeg at læse mere end 20 sider på en gang.

Hvis man dog elsker “girly” bøger er ‘My Secret Rockstar Boyfriend’ da helt klart et godt bud, og måske ender du med at få en oplevelse ligesom min veninde. I hvert fald vil jeg anbefale den til piger på omkring 15 år, da bogen er på engelsk og hovedpersonen alligevel er 18, så yngre læsere vil måske have sværere ved at relatere til hende.

s


Skrevet af Mathilde Alfang

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *