“Når drømme bliver til virkelighed” af Martin J. Nordkvist

eurao 2

Original titel: Når drømme bliver til virkelighed
Forfatter: Martin J. Nordkvist

Genre: Ungdomsbog
Serie: Euroar
Sider: 172

Forlag: Ravnerock Press
Udgivelsesdato: 17. maj 2018

 

 

 

 

Tak til Ravnerock for anmeldereksemplaret.

Efter den noget voldsomme afslutning på ’Den store chance’ var jeg nysgerrig efter at finde ud af, hvordan bandet fremtid så ud.
streg

Resumé

Efter at Karl, som var pladeselskabets ejer og chef, er død, er drengenes fremtid lidt usikker, da hans søster, der overtager firmaet, ikke ved om de er værd at tage en chance på. Men firmaet er ikke så profitable, som man ellers skulle tro, så for at fortsætte jagten på at blive et rigtigt boyband, må de skære ned på udgifter, og drengene skal begynde at arbejde igen. Men kan man være kendt og arbejde på et almindeligt job ved siden af?

streg

Anmeldelse

Jeg synes, der er en lille forbedring mellem ’Den store chance’ og ’Når drømmen bliver til virkelighed’, men jeg er stadig ikke helt varm på serien. Jeg synes dog, at drengenes personligheder skinner bedre igennem, selvom det indimellem virker lidt ekstremt med de tanker de har, i forhold til hvor gamle de rent faktisk er.

Det fungerer igen rigtig fint med sangtekster undervejs i bogen, og det gør processen omkring, at de er ved at gå igennem alle aspekter ved at starte et band mere realistiske, og det er virkelig fint, at vi får den vinkel.

Vi ser også flere af skyggesiderne ved at være i et band at se, og jeg tænker næsten, at det er noget forfatteren kender til fra hans tid, da han var med i et band, for man kunne godt forestille sig, at det kan være presset for et boyband at få succes, og samtidig optræde på diskoteker, der ikke rigtig passer til deres målgruppe.

På trods af, at jeg ikke er helt hooked på serien endnu, synes jeg alligevel at denne bog var en anelse bedre end den forrige, og derfor regner jeg også stærkt med at læse fortsættelsen, hvis den kommer, for at finde ud af, hvordan det går med drengene og deres drømme.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *