“Natskygge” af Gry Kappel Jensen

Natskygge

Originaltitel: Natskygge
Forfatter: Gry Kappel Jensen
Serie: Rosenholm Trilogien
Genre: Fantasy, ungdomsbog

Sider: 598
Forlag: Turbine
Udgivelsesdato: 27. maj 2021
DUO stjerner III

 

 

 


Tak til Turbine for anmeldereksemplaret.

Den sidste bog i Rosenholm Trilogien er fuld af fart og tempo

streg

Bagsidetekst

Du tog alting fra mig. Du tog min fremtid, min historie og mit navn. Mit liv. Men hævnen har jeg endnu til gode. Den er min…
Kamille, Kirstine, Victoria og Malou har efter to hektiske år på Rosenholm Kostskole for magi fundet ud af, hvem der tilbage i 1980’erne dræbte den unge kvinde Trine og forviste hende til en rodløs tilværelse som en hvid skygge.
Men intet er ovre endnu. Pigerne vil afsløre morderen og få ham til at erkende sin forbrydelse. Snart går det dog op for dem, at mørket stikker endnu dybere, end de først havde troet, og at ingen af dem kan vide sig sikre. Bid for bid må de løse den gåde, som hviler dybt under Rosenholms mure. Inden det er for sent.

streg

Anmeldelse

Afslutningen på ‘Rosenholm’ trilogien var spændende, nervepirrende og også lidt sørgelig. Indimellem virkede den en anelse langtrukken, men alt i alt kommer forfatteren Gry Kappel Jensen virkelig godt i mål og får samlet op på alle tråde.

Siderne fløj faktisk afsted, på trods af at det er lidt af en mursten, men sproget er letlæselig og der sker noget næsten hele tiden, som øgede min læsehastighed. Derudover er kapitlerne forholdsvise korte og skiftet mellem de forskellige karakterer, får også tempoet op, fordi man hele er der, hvor tingene sker.

Jeg har nydt at lære de meget forskellige piger at kende, og selvom jeg i perioder kunne have svært ved at skille dem fra hinanden, fordi jeg syntes specielt Kirstine og Kamilla ligger for tæt op af hinanden, så har jeg et klart billede af dem inde i hovedet. Det tog mig dog lidt tid at tage hul på den sidste bog, fordi jeg lige nu har svært ved at læse bøger i den tykkelse, men jeg blev heldigvis positivt overrasket.

Mangler du stadig at få læst den sidste bog, og har størrelsen også skræmt dig lidt, så tøv ikke mere. Der er tempo, spænding og et let ungdommeligt sprog, som gør det let at komme igennem den.

streg

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *