“New Girl” sæson 1

New Girl sæson 1

Titel: New Girl sæson 1
Genre: Komdie, tv-serie 
Spilletid: 24 afsnit, 8 time og 15 minutter 
Udkom: 11. december 2012 
Skuespillere: Zooey Deschanel, Jake Johnson, Max Greenfield
Selskab: 20th Century Fox

DUO stjerner III

Hvis du leder efter en skøn, charmerende komedieserie, er du kommet til det rette sted. Min yndlingsserie går under navnet New Girl og formår altid at underholde med sine spøjse og meget elskværdige personer og øjeblikke. 

Resumé

Den erklærede optimist, Jess, oplever et slemt brud med sin kæreste og finder sig nødsaget til at finde et nyt sted at bo hurtigst muligt med hjælp fra sin bedste veninde Cece. Hun ender op sammen med tre fyre i en lejlighed.

Anmeldelse

Enten elsker eller hader man sitcommen New Girl, hvor seriens centrale figur, Jess, spilles af Zooey Deschanel, der bedst kan beskrives som en person, der lever syngende gennem livet på en farvestrålende regnbue. Dette skal forstås som, at hun eksempelvis spenderer en god del af det første afsnit på sofaen grædende (og syngende) til Dirty Dancing på grund af sit brud med kæresten. Resten af tiden begynder hun enten spontant at danse eller også kommer hun med mærkelige referencer til film som Ringenes Herre.

Hendes person er excentrisk og sjov og helt klart bærende en god del af vejen gennem første sæson, indtil hendes rumboer begynder at træde i karakter længere henne i sæsonen. De har været noget at byde på til serien og bidrager med mange humoristiske indslag.

Nick spillet af Jake Johnson, en nølende bartender, der opgav jurastudiet, Schmidt (Max Greenfield), den største douche-bag og scorekarl i eksistens, og Winston (Larmorne Morris), der er lidt forvirret og netop hjemvendt fra en lidt mislykket basketballkarriere. Winstons karakter får dog aldrig helt sit eget og er lidt sat til en siden, hvilket er synd for seriens overordnede sammenhængsfølelse. Og så skal vi ikke glemme Jess’ veninde, Cece spillet af Hannah Simone, der er professionel model til drengenes store glæde og umiddelbare beundring.

Karakterne komplimenterer hinanden og har en god dynamik. Jeg har sjældent følt mig så underholdt, hvor komikken føltes så naturlig og på ingen måde påtvungen som for eksempel, hvis serien var ødelagt af en omgang dåselatter.

Det skinner vidst tydeligt igennem, at jeg er en af dem, der elsker New Girl, og kan derfor også anbefale andre at se den!

josefine

Skrevet af Josefine Mariendal Huus


1 thought on ““New Girl” sæson 1

  1. Pingback: “New Girl” sæson 2 | deungesord.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.