“Oceans 8” på Blu-ray

Oceans 8

Original titel: Ocean’s 8
Genre: Action
Spilletid: 1 time og 49 minutter
Skuespillere: Anne Hathaway, Cate Blanchett og Sandra Bullock

Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 8. november 2018

duo 4½

 

 

 

Tak til 20th Century for anmeldereksemplaret.

Da jeg opdagede, at der kom en ny ’Ocean’s’ film, var jeg sikker på, at det var en film, jeg måtte se. Jeg har set de tre forrige en del gange, men jeg var spændt på at se denne version med et kvindeligt hold.
streg

Resumé

Da Debbie Ocean bliver løsladt fra fængslet for god opførelse, begynder hun med det samme at sætte sin plan til værks, som hun har planlagt den tid, hun sad inde. Til røveriet vil det kræve de bedste specialister, og efter at være blevet røvrendt af en mand, bliver teamet sat sammen med kvinder. Deres mål er en halskæde til en værdi af 150 millioner dollars, der vil hænge om halsen på en verdenskendt skuespillerinde til Met Galaen.

streg

Anmeldelse

Jeg har de tre andre ’Ocean’s’ film, og vidste derfor også, at ’Ocean’s 8’ måtte tilføjes til samlingen. Skuespillerholdet, der er castet til filmen, så lovende ud, og jeg synes også, at den levede op til mine forventninger, og havde en fin rød tråd til de andre film.

Flere gange blev jeg faktisk overrasket, fordi filmen er så gennemført og troværdig lavet, og det havde jeg faktisk ikke forventet. Jeg syntes også, at det var et godt opbygget røveri, der passede meget godt i tråd med de andre film.

Jeg kommer helt sikkert til at se filmen igen, fordi der er så mange lag i filmen, som jeg slet ikke nåede at dykke ordentlig ned i første gang, jeg så den. Skuespillerne gør det også enormt godt i filmen, og spiller deres roller meget imponerede. Det var fedt, at der var så mange forskellige personligheder med i den.

Du skal helt sikkert se ’Ocean’s 8’, hvis du kunne lide de andre film, og især hvis du er vild med girl power film, som denne i den grad er! Jeg glæder mig i hvert fald allerede til at gense den igen.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *