Om os

Hvem, og hvad er vi:

Deungesord.dk er et anmeldersite, der lægger vægt på formidlingen fra unge til unge. Redaktionen består lige nu af to frivillige unge mellem 23 og 25 år, og så har vi desuden nogle nye anmeldere på vej, som I vil se mere til i fremtiden. Geografisk er vi spredt ud over hele Danmark, men os der står for det nu, bor i Vejle. Med DUO forsøger vi at skabe et anmeldersite, der henvender sig til en bred målgruppe. Vi dækker både events, koncerter og generelle kulturbegivenheder rundt om i landet, ligesom vi anmelder både bøger, musik og film. Kort sagt er vi drevet af vores fælles passion for at formidle litteratur, musik og begivenheder til andre unge, og dette har fået os til at skabe deungesord.dk, et anmeldersite fra unge – til unge.

Redaktionen:

streg

AM DUO

Anne Mette Bach Jeppesen

Jeg er 25 år, og bor i Vejle. Jeg kommer fra Egtved, og arbejder på et rejsebureau i Vejle. I min fritid læser jeg meget, da jeg synes det er spændende at tilbringe tiden i andre verdener, og desuden får læsning mig til at slappe af. Derudover ser jeg også en hel del TV-serier og film, som jeg også efterhånden har en mindre samling af.

streg

streg

am

 Marie Lorentzen

Jeg er 23 år og bor i Egtved. Lige nu arbejder jeg i Nordea som bankrådgiver. Jeg bruger meget af min fritid på især at læse, og ser også indimellem en film eller tv-serier. Jeg er også meget sammen med min kæreste og mine venner. Jeg har for nyligt fået en lille labrador hvalp, som tager en masse af min tid, men heldigvis er der stadig tid til at læse en masse bøger ved siden af. 

streg

 

2 tanker om "Om os"

 1. Hej DeUngesOrd
  Jeg ville høre om I havde fundet en ny anmelder, da I søgte i starten af juni ca. ?
  God sommer.
  Hilsen Marie

  • Hej Marie, vi er godt i gang med at behandle de ansøgninger vi har fået! Vi regner med at have 2-3 nye anmelder i slutningen af sommeren

   //Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code