Om os

Hvem, og hvad er vi:

Deungesord.dk er et anmeldersite, der lægger vægt på formidlingen fra unge til unge. Redaktionen består lige nu af to frivillige unge mellem 27 og 29 år, og så har vi desuden 3 anmeldere i alderen 15-19. Geografisk er vi spredt ud over hele Danmark.
Anne Mette og Marie, der sidder med det primære ansvar på i og omkring Vejle. Med DUO forsøger vi at skabe et anmeldersite, der henvender sig til en bred målgruppe. Vi dækker både events, koncerter og generelle kulturbegivenheder rundt om i landet, ligesom vi anmelder både bøger, musik og film. Kort sagt er vi drevet af vores fælles passion for at formidle litteratur, musik og begivenheder til andre unge, og dette var grunden til, at vi skabte deungesord.dk, et anmeldersite fra unge – til unge.

 

Redaktionen:

streg

AM DUO

Anne Mette Bach Jeppesen

Jeg er 30 år, og bor i Vejle. Jeg kommer fra Egtved, og arbejder som marketingassistent ved Small Danish Hotels. I min fritid læser jeg meget, da jeg synes det er spændende at tilbringe tiden i andre verdener, og desuden får læsning mig til at slappe af. Derudover ser jeg også en hel del TV-serier og film, som jeg også efterhånden har en mindre samling af.

streg

streg

am

 Marie Lorentzen

Jeg er 27 år og bor i Egtved. Lige nu arbejder har jeg barsel, da jeg fødte en lille dreng i december. Jeg bruger meget af min fritid på især at læse, og ser også indimellem en film eller tv-serier. Jeg er også meget sammen med min kæreste og mine venner. Jeg har en labrador, som tager en masse af min tid, men heldigvis er der stadig tid til at læse en masse bøger ved siden af. 

streg

streg

Ida Marie

 Ida Marie Mortensen

Jeg er 17 år og går pt. i 2. g på HTX Sukkertoppen i Valby. I min fritid læser jeg meget, og jeg er også i gang med et forskningsprojekt kaldet ’Forskerspirer’ for alle der går i 2.g i hele Danmark. Jeg ser utrolig mange film og er også en del af min skoles filmklub, hvilket jeg virkelig elsker, da det at opdage nye universer bare er det bedste for mig. Derudover har jeg to hunde, Albert og Herman, som jeg slet ikke kan leve uden.

streg

 

2 thoughts on “Om os

 1. Hej DeUngesOrd
  Jeg ville høre om I havde fundet en ny anmelder, da I søgte i starten af juni ca. ?
  God sommer.
  Hilsen Marie

  • Hej Marie, vi er godt i gang med at behandle de ansøgninger vi har fået! Vi regner med at have 2-3 nye anmelder i slutningen af sommeren

   //Mathilde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

AlphaOmega Captcha Classica  –  Enter Security Code