“Partycrasheren” af Sophie Kinsella

Originaltitel: The Party Crasher
Forfatter: Sophie Kinsella
Genre: Chicklit
Sider: 402
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 26. april 2022

 

 

 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

En spændende, underholdende og helt igennem humoristisk bog med gode beskrivelser.

streg

Resumé

Effie havde en lykkelig og idyllisk barndom sammen med sine forældre og søskende, dengang de boede i deres smukke victorianske landejendom Greenoaks. Da hendes forældre gik fra hinanden, syntes Effie at alle hendes gode minder blev ødelagt og trampet på. Effies far har siden skilsmissen fundet sammen med en lækker og meget yngre kvinde; Krista.

I “Partycrasheren” beslutter Effies far sig for at sælge Greenoakes og afholde en sidste stor fest for familie og venner. Effie modtager en meget forsinket og lunken invitation fra Krista, der gør det meget klart, at Effie ikke er velkommen. Det rører heldigvis ikke Effie en pind – indtil hun kommer i tanke om, at hendes kære babusjkadukker stadig er i huset.

Derfor vil Effie skjult snige sig ind i huset, mens festen er i fuld sving, for at få dukkerne tilbage.

streg

Anmeldelse

Da jeg først startede “Partycrasheren”, havde jeg lidt svært ved at komme ordentligt i gang. Jeg var lidt nervøs for, om handlingen i denne bog ville være noget, der underholdt mig og her overraskede bogen virkelig. Da jeg først var i gang, kunne jeg nærmest ikke slippe den igen. Jeg var helt opslugt.

Jeg kunne godt lide, at der var så mange forskellige karakterer med i historien, og det var intet problem at skille dem ad, fordi de alle havde så forskellige personligheder og karaktertræk. Der var dog nogle steder i bogen, hvor jeg synes, at hovedperson blev lidt for meget, men udover det, havde jeg ikke noget problem med karaktererne.

Noget af det, der virkelig fik mig til at holde af denne bog, var beskrivelserne af det gamle hus “Greenoaske”. Jeg synes, det var virkelig underholdende at læse om alle de forskellige rum og steder i huset, man bliver præsenteret for. Jeg elskede at læse om alle Effies forskellige gemmesteder og de minder, hun havde med huset fra hendes barndom.

Bogen har også lidt mere seriøse emner som fx. at selvom man er voksen, når ens forældre bliver skilt, kan det stadig ramme rigtigt hårdt. Alt i alt synes jeg, at “Partycrasheren” er god, sød og meget underholdende.

streg

Skrevet af Marie Bach Salomonsen

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *