“Pas på mig” af Maya Banks

Pas på mig

Original titel: Keep me safe
Forfatter: Maya Banks
Serie: Slow burn
Genre: Paranormal, erotik
Sider: 288
Forlag: Lovebooks
Udgivelsesdato: 14. august 2015

DUO stjerner III

 

 

 

 

‘Pas på mig’ indeholder en stor kærlighed med et univers som bringer to verdener sammen – det paranormale og krimi. 3 elementer som jeg helt sikkert elsker hver for sig, og fandt helt fantastisk sammen.

streg

Resumé

Da den rige og magtfulde Caleb Devereaux’s lillesøster bliver kidnappet, har han brug for hjælp, og han har ikke tænkt sig at stoppe, før at han har fundet hende. Derfor opsøger han den smukke og følsomme Ramie St Claire, som er kendt for at se de ting, som ellers er usynlige for det blotte øje og hun kan muligvis hjælpe ham.

Ramie er i stand til at føle andres stemmer og derved finde dem, men det har en stor pris. Hun mister nemlig noget af sig selv, hver gang hun bruger sin evne. Derfor tager det hårdt på hende, når Caleb har brug for hendes hjælp. Så da Ramie selv kommer i vanskeligheder, er Caleb klar til at gøre alt hvad han kan, for at hjælpe hende. De to knytter hurtigt et stærkt bånd, men hvad med den fare som ligger i baggrunden?

streg

Anmeldelse

Jeg kunne virkelig godt lide ’Pas på mig’, fordi den var meget ulig noget, jeg ellers har læst. Jeg kan rigtig godt lide krimithrillere, og elsker spændingen og det mystiske, der tit er til at finde i en god krimi. Jeg kan også rigtig godt lide det paranormale og fantasy, hvilket var grunden til at jeg måtte læse denne bog, da jeg så hvad den handlede om. Den skuffede mig på ingen måde, og jeg kunne virkelig godt lide at begge genre var til stede, og der var god balance mellem dem.

Jeg vil dog sige, at det er en bog for den ældre målgruppe, fordi den er både barsk i form af krimien, som bestemt er til stede i bogen, og kærligheden som også bliver beskrevet i bedste Maya Banks stil. Hun er meget kendt for sine erotiske bøger og her er ’Pas på mig’ ingen undtagelse. For mig kan det nogle gange godt blive for meget af det gode med en erotisk bog, og derfor fungerede det utrolig godt for mig, når der kommer en masse spænding og mystik ind i historien også.

Man kommer tæt på forskellige personer i bogen og fokusset er på hovedpersonerne Caleb og Ramie. Jeg kunne rigtig godt lide de to modsætninger som mødes, og finder kærligheden i ’Pas på mig’. Jeg glæder mig meget til at se hvad forsættelsen på serien ’Slow Burn’ bringer. Jeg har undersøgt det lidt nærmere, og fundet ud af, at fortsættelsen ikke kommer til at handle om Caleb og Ramie, da vi nu har fået deres historie, men i stedet kommer til at omhandle nogle af de andre personer, som vi møder i bogen. Jeg skal i hvert fald læse den næste også, da jeg indtil videre er blevet ret fanget af denne nye kombination af to universer.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *