“Point Break” på Blu-ray

Point Break

Original titel: Point Break
Genre: Action
Spilletid: 1 time og 54 minutter
Skuespillere: Edgar Ramírez, Luke Bracey og Teresa Palmer
Udgivelse: 28. april 2016
Filmselskab: Mis. Label

5,5 DUO

 

 

 

 

Hvis navnet ’Point Break’ virker bekendt, er det ikke så mærkeligt. Dette er nemlig en remake af filmen fra 1991 – bare fyldt med endnu flere vilde action scener.


streg

Resumé 

Den unge FBI-agent John Utah, som førhen udfordrede sig selv indenfor ekstremsport, er gået undercover, for at infiltrere en gruppe spændingssøgende ekstremsportsudøvere. Gruppen mistænkes for at stå bag en række højst mærkværdige forbrydelser. Utah forsøger på ihærdig vis at bevise, at det er dem, men bliver selv fascineret over den verden, de lever i.

streg

Anmeldelse 

Jeg er virkelig glad for filmen ’Point Break’ fra 1991 og derfor kunne det ikke undgås, at jeg var en smule skeptisk, da jeg så, at de havde lavet en remake af den, da jeg faktisk synes den originale er en virkelig god film. Jeg endte dog med at være virkelig imponeret over, hvor godt den nye film var skruet sammen på og ikke mindst skuespillet.

At der er kommet et remake, betyder ikke at jeg sådan lige glemmer den originale film, men den nye er virkelig blevet et hit hos mig! Den er virkelig godt lavet og det er tydeligt at se forskellen på, hvor meget teknologien har ændret sig, når man indspiller en film. Jeg synes dog at på et af de punkter, som den nye vinder stort terræn på, er alle de ekstremsport scener, der er blevet lavet. De er virkelig sindssygt flotte og nervepirrende på samme tid.

Skuespillet er faktisk også helt i top, synes jeg. Det er dog lidt sjovt at se, at de to hovedkarakterer har ”byttet” hårfarve, hvis man kan sige det, fra den gamle til den nye film. Det har dog ikke noget betydning overhovedet, og de nye skuespillere gør det virkelig godt. Denne udgave er dog noget mere barsk og samtidig fyldt med flotte naturlandskaber.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til folk, der har set filmen fra 1991, til også at se denne nye udgave, da den alligevel formår at skille sig så meget ud fra den tidligere version, at der kommer nye ting på bordet, og det ikke er alt, man kan regne ud på forhånd. Desuden er scenerne bare så flotte, så hvis ikke andet, så er det værd at se den for dem. Og hvis du er til action film, er det simpelthen et must at se ’Point Break’!

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *