“Ravnenes hvisken” af Malene Sølvsten

Ravnenes hvisken

Original titel: Ravnenes hvisken
Forfatter: Malene Sølvsten
Serie: Bog 1
Genre: Fantasy, ungdomsroman
Sider: 706
Forlag: Carlsen
Udkom: 1. juni 2016

DUO 6 stjerner

 

 

 

 

Jeg kunne på ingen måde lægge ’Ravnenes hvisken’ fra mig. Fra første side blev jeg fanget af hovedpersonen Anne og det fantastiske univers, som forfatteren introducerer os for.

streg

Resumé

Anne kan se fortiden og en nat får hun et glimt af fortiden, hvor en ung rødhåret pige bliver myrdet og får skåret et runetegn i ryggen. Der går ikke længere før der dukker flere myrdet unge piger op med tegnet på dem. Annes ensomme tilværelse ændres også pludselig, da hun bliver omgivet af fremmede med mystiske kræfter, som alle ønsker at være omkring hende. Men kan hun stole på dem? Fordi for at redde verden, må hun finde morderen, inden han finder hende.

streg

Anmeldelse

Jeg var vild med og fanget fra første gang jeg så ’Ravnenes hvisken’. Både da jeg læste bagsiden, men også da jeg så det utrolig flotte cover, som bogen havde. Det lukker virkelig folk ind med sin mystik og rigtig gode farve valg. Jeg var endnu mere imponeret, da jeg så bogen i virkeligheden. Derfor var mine forventninger til bogen, inden jeg gik i gang, rigtig høje.

Jeg kan også kun sige, at forventningerne blev indfriet, fordi jeg blev fanget af bogen næsten på den første side. Vi springer lige ind i historien og lige ind i Annes liv, som gjorde at jeg blev tryllebundet fra starten. Selvom vi springer lige ind i Annes liv, så var det ikke fordi, at vi skulle have en masse forklaringer om universet med det samme, fordi det kom lidt efter lidt og dette kunne jeg rigtig godt lide. Dette gav nemlig en god, sjov og afslappet start. Dette fungerede super godt, fordi forfatteren tog det stille og roligt med at forklare universet, som jeg var virkelig vild med.

Jeg har altid været utrolig fascineret af nordisk mytologi og især når universet får et twist af kærlighed, mytisk og thriller, som ’Ravnenes hvisken’. Universet havde lidt af det hele, men på en super fed måde, hvor det hele bare harmonerer sammen.  Forfatteren er rigtig god til at holde mystikken og hemmelighederne i live i bogen, uden at man bliver træt af ikke at få svar på sine spørgsmål. I stedet får man en masse flotte og gode beskrivelser, som Malene Sølvsten er virkelig god til. Jeg var meget imponeret over hendes skrivemåde.

Hovedpersonen Anna var sjov, sarkastisk, følsom og man kunne virkelig mærke hende i bogen. Hendes tanker og følelser er rigtig god beskrevet, så man kommer langt ind på livet af hende og dette giver en lyst til, at blive ved med at følge hende. Jeg havde på inden måde lyst til at ’Ravnenes hvisken’ skulle stoppe. Derfor glæder jeg mig rigtig meget og kan slet ikke vente til, at læse videre i serien og se, hvad der kommer til at ske med Anne og de andre fantastiske personer i bogen.

’Ravnenes hvisken’ har også en slutning, som gør at jeg bliver nødt til at læse videre, fordi jeg kan mærke, at anden bog i serien kommer til at bringe en masse godt med sig. Derfor kan jeg kun anbefale ’Ravnenes hvisken’ til alle, som er en smule interesseret i kærlighed, spænding, mystisk, nordisk mytologi og humor, fordi så er bogen noget for dig.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *