“Rene hjerter” af Amber Kelly

Originaltitel: Rustic Hearts
Forfatter: Amber Kelly
Serie: Poplar Falls #1
Genre: Kærlighedsroman
Sider: 357
Oversat af: Dorthe Flyvø
Forlag: Flamingo
Udgivelsesdato: 21. oktober 2021

 

 


Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Rene hjerter’ var lige, hvad jeg havde brug for. En virkelig god læseoplevelse som på alle måder kan anbefales.

streg

Bagsidetekst

Det sidste i verden, Sophie Lancaster har lyst til, er at vende tilbage til Poplar Falls og sin fars familie, som hun ikke har set i 20 år. Så da hendes bedstemor skal begraves, lægger hun en plan: Hun vil tage hjem, få afsluttet det kapitel af sit liv og så vende tilbage til hverdagen som succesfuld smykkedesigner i New York.Men at holde sig til planen er lettere sagt end gjort. Hjemme i den idylliske by, hos sine hjertevarme tanter og sin tilknappede far, dukker smertefulde minder og spørgsmål op. Samtidig fører skæbnen hende gang på gang ind i den provokerende Braxton Young, der tydeligvis tæller dagene, til hun tager afsted igen.Der er noget ved hans dragende øjne, flabede smil og gnisten mellem dem, som er med til at sænke Sophies parader.

streg

Anmeldelse

Jeg havde haft en ret stille læseperiode på grund af privat livet, så jeg savnede virkelig at sidde med en fysisk bog i mine hænder på min sofa og bare nyde det. Så da jeg læste bagsideteksten på ’Rene hjerter’ vidste jeg bare, at dette ville være ideelt til lige netop det. Den lød til at være simpel, spændende og fuld af kærlighed. Jeg blev bestemt heller ikke skuffet, den var lige hvad jeg havde brug for og en perfekt bog om kærlighed og tilgivelse.

Jeg er ret vild med Sophie allerede fra første side. Hun er sød og rummer på en fortid, som jeg synes var ret spændende og gerne ville vide mere om. Jeg kan ret godt lide handlingsforløbet med, at hun skal tage hjem, hvor hun ikke er helt sikker på, om hun er velkommen, også finder ud af at der rummer så mange elementer i det at tage hjem igen. Vi følger både synspunktet fra Sophie og Braxton, hvilket var vildt godt i deres førstehåndsindtryk og de misforståelser, som de læser i hinanden. Det fungerede virkelig også godt i takt med, at vi lærer dem begge og kende, og de lærer hinanden at kende.

Jeg var ret vild med miljøet og de personer, som vi møder. Jeg havde virkelig meget lyst til at se at tage af sted og arbejde og være en del af sammenholdet på en Ranch. Det var rigtig hyggelig og spændende. Samtidig med er der en stor hemmelighed tilstede mellem personerne, som gør at man bliver ved med at vende siderne for at finde ud af, hvad det er og hvorfor Sophie og hendes mor rejste for så mange år siden.

‘Rene hjerter’ er en hjertevarm bog, som indeholder meget mere end blot en forelskelse. Bogen kommer i kontakt med følelser som sorg over at miste og hvad der skal til for, at vi kan tilgive. Den var vildt god og nem at læse og følge med. Den kan kun anbefales.

streg

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *