“Riverdale – Dagen før dagen” af Micol Ostow

Riverdale

Original titel: Riverdale – The day before
Forfatter: Micol Ostow
Genre: Ungdomsroman
Sider: 288
Oversat af: Nete Harsberg
Forlag: Alvilda
Udgivelsesdato: 5. marts 2019

DUO stjerner III

 

 


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret

Det var rigtig fedt at være tilbage i Riverdale.

streg

Resumé

Hvordan så livet ud for de mange unge mennesker, hvis liv blev påvirket, den dag et pistolskud går gennem skoven ved Sweetwater River. Vi følger livet for 4 unge mennesker, inden den skæbnesvangre dag. Archie er blevet forelsket, og det går ud over venskabet med barndomsvennen Jughead. Derudover er det også en meget forbudt kærlighed. Betty er i praktik i LA, som giver sine helt egne udfordringer, Veronica lever det søde liv i Manhattan, og hun er den sidste, der bliver oplyst om, at det er ved at ende, og Jughead forsøger bare at klare igennem og lever en dag ad gangen.

streg

Anmeldelse

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er faktisk ret vild med tv-serien ’Riverdale’, så da vi modtog bogen her, var jeg helt vildt klar på at komme tilbage i universet og måske endda starte forfra. Og dette synes jeg helt sikkert ’Riverdale – Dagen før dagen’ giver, fordi man træder lige et skridt tilbage end tv-serien, og så får man lov til at få et ekstra indblik i alle personerne, som jeg synes var rigtig fedt.

Det var som sagt et rigtig dejligt gensyn med personerne, som jeg er blevet ret vild med i serien. Jeg kunne nemt forestille mig personerne, som man længe har fulgt i tv-serie, spejle sig i bogen. Så det var helt sikkert vildt godt og det fik også mine øjne op for endnu mere af deres personligheder, som er beskrevet i bogen.

Jeg synes det var rigtig godt, at vi får lov til at få et indblik i personerne inden seriens reelle start, fordi jeg fik faktisk på en måde svar på nogle spørgsmål, som jeg havde dengang serien gik i gang. Så det var ret fedt og man får helt sikkert den samme vibe af Riverdale i bogen, som jeg gør i tv-serien. Jeg er meget spændt på at læse videre i bøgerne fordi jeg gerne vil se, om vi kommer til at følge tv-serien, eller om vi igen får lov til at se noget helt nyt.

’Riverdale – Dagen før dagen’ er helt sikkert en bog som kan anbefales til alle Riverdale fans derude eller til dem, som bare gerne vil prøve at komme i gang med ’Riverdale’, som alle snakker om.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *