“Riverdale” sæson 2 på DVD

Riverdale sæson 2

Original titel: Riverdale – Season 2
Spilletid: 14 timer og 24 minutter
Skuespillere: K.J Apa, Lili Reinhardt, Camila Mendes og Cole Sprouse.
Genre: Drama
Filmselskab: 20th Century Fox
Udgivelsesdato: 18. oktober 2018

5,5 DUO

 

 

Tak til 20th Century Fox for anmeldereksemplaret.

’Riverdale’ er hurtigt gået hen og blevet en af mine yndlingsserier, og jeg glæder mig meget til at se videre.

streg

Resumé

Den lille by Riverdale bliver rystet i deres grundvold, da den sorte hætte bryder ud. Alle som er umoralske på nogen måde, og som ikke fortjener at leve, må derfor dø med et budskab. Det starter med at Archie Andrews far bliver skudt på Pop’s, og Archie helmer derfor ikke, før han har opklaret, hvem der har skudt hans far. Derfor går hele banden af vennerne i gang med at opklare mysteriet om den sorte hætte. Særligt Betty bliver involveret i at opklare dette, da den sorte hætte kontakter hende direkte og tvinger hende til at lege med, da han tydeligt fornemmer et særligt mørke i hende, der trænger til at blive sat løst.

streg

Anmeldelse

Efter at jeg havde set sæson 1 af Riverdale, kunne jeg ikke lade være med at se videre til sæson 2, fordi man slutter et virkelig spændende sted, så man bliver jo nødt til at se videre. Jeg troede faktisk også, at jeg havde set hele sæson 2, men da jeg så genså den, fandt jeg ud af, at jeg manglede et afsnit, nemlig det sidste – hvordan dette kunne ske, ved jeg virkelig ikke, så jeg har længe gået og troet, at serien Riverdale var sluttet helt umenneskeligt og forfærdeligt, men dette blev der heldigvis rette op på, selvom at der fortsat er en stor cliff-hanger.

Jeg kan stadig rigtig godt lide alle de personer, som vi møder i serien. Jeg synes, at de alle gør det rigtig godt, og man kommer tættere og tættere på deres familieforhold, og nogle af de andre karaktererne, der er tætte på vores hovedpersoner begynder også at få en større rolle. Her tænker jeg særligt på Cheryl, som er spillet af Madelaine Petsch. Hende synes jeg virkelig, at vi er kommet tættere på. Jeg synes også, at det er fedt, at vi er kommet tættere på The Serpents, og at de har fået en bedre rolle i serien, end kun at bringe uhygge og alvor ind i serien. De er blevet en familie, som man holder med nu.

Jeg må dog indrømme, at der er en person, som jeg ikke helt ved, hvad jeg lige synes om endnu, og det er karakteren Veronica, der er spillet af Camila Mendes. Vi har fået et større indblik i hende og hendes familie, og hun er virkelig udspekuleret, og jeg må indrømme, at jeg ikke altid vidste helt, hvor jeg havde hende eller hendes familie henne. Men det bliver interessant at se hendes fremtidige udvikling, både hendes personlige men også hvad der kommer til at ske med hendes familie fremadrettet.

Der sker en del dystre og barske ting i ’Riverdale’, hvilket gjorde at jeg til tider sad og havde lyst til at holde fingrene for øjnene, fordi jeg slet ikke turde se mere, og det var selvfølgelig samtidig fedt, at serien tør tage nogle valg, som var meget dystre. Men nogle gange blev det også lidt for meget af det gode, da der hele tiden sker et eller andet, og derved får de unge mennesker næsten ikke en chance for at have det godt, men så ville serien jo nok ikke være ligeså spændende, så man skal også passe på med, hvad man ønsker sig.

Jeg glæder mig i hvert fald meget til at se videre i serien med sæson 3, hvor jeg er meget spændt på, hvordan det kommer til at gå med de 4 venner, og hvad de nu kan blive udsat for hen af vejen.

streg

j

Skrevet af Marie Lorentzen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *