“Sådan træner du din drage” på DVD

js


Titel: “Sådan træner du din drage”
Original titel: “How to train you dragon”

Genre: Animation
Sprog: Engelsk, dansk
Stemmer: Jay Baruchel, Gerard Butler, Craig Ferguson
Udgivelsesdato: 2013
Selskab: 20th Century Fox

DUO stjerner III

 

”Sådan træner du din drage” er en hylende morsom animationsfilm, om drengen Hikke, som har svært ved at leve op til sin fars gode navn.


streg

Resumé 

Hikke har altid været anderledes. I forhold til alle andre er han lille og spinkel, og tanken om at blive en stor dragejæger vækker latter hos andre.  
Da Hikke en dag skyder en natteskygge ned, og finder dragen skadet i skoven, udvikles et bånd i mellem dem. Sammen lærer de hvordan dragen –Tandløs – kan flyve igen.

streg

Anmeldelse

”Sådan træner du din drage” overraskede mig på flere måder. Jeg havde ikke forventet at filmen vil få mig til at grine så meget som jeg gjorde, eller at det første jeg gjorde efter jeg var færdig, var at tage i biografen for at se to’eren.

I filme følger vi drengen Hikke, som altid har været udenfor. Vi følger hvordan han langsomt opbygger et forhold med dragen Tandløs, og som seer kan man slet ikke undgå at elske dem begge. Det forhold de får er både sødt og sjovt, og det er næsten helt umuligt ikke selv at ønske sig en drage.

”Sådan træner du din drage” er en film man kan se igen og igen, og som er perfekt til alle aldre!
Lige nu kan jeg i hvert fald ikke vente til at se hvordan Hikke og Tandløs eventyr forsætter i kommende film. Jeg håber i hvert fald der kommer mange flere!

streg

Mathilde DUOSkrevet af Mathilde Alfang


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *