“SalatTøsens grønne hverdag” af Mette Løvbom

Salattøsen

Original titel: Salattøsens grønne hverdag
Forfatter: Mette Løvbom
Genre: Madlavning
Sidetal: 211
Forlag: Politikens forlag
Udgivelsesdato: 16. august 2018

duo 4½

 

 

 

Tak til Politikens forlag for anmeldereksemplaret.

’SalatTøsens grønne hverdag’ er den første madlavningsbog, jeg har anmeldt, som viste sig at være en spændende proces, og det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg gør det.
streg

Resumé

Bliv inspireret til hvilke salater med smæk på smag, du kan give dig i kast med at lave. Alt efter tiden på året, er der forskellige forslag til, hvad du kan bikse sammen, og i den bagerste del får man en del tips til pestoer, cremer og syltning, som passer ind til diverse salater undervejs. En mulighed for at prøve noget nyt og anderledes.

streg

Anmeldelse

Jeg var ærlig talt lidt spændt på at give mig i kast med en madlavningsbog til anmeldelse, men da jeg først kom i gang med den, gik det faktisk ret godt. Der er en del salater, der passer til hver sin årstid, og jeg gav mig i kast med at lave to af efterårssalaterne, som var i den lidt mere enkle ende, i forhold til nogle af de andre salater, jeg kiggede mig igennem.

De to salater jeg lavede var pastasalat forklædt som voksen og bagt broccoli. Det tog lidt længere tid, end når jeg laver en helt almindelig klassisk salat, men det var til gengæld meget sjovt at eksperimentere lidt mere, og finde ud af, hvad de enkelte råvarer gør ved en salat i forhold til udtryk og smag.

Jeg syntes bestemt, at de to salater jeg fik lavet, var rigtig lækre og fyldt med smag, og det gav mig også lyst til at prøve nogle af de mere avancerede salater, som jeg ellers havde undgået lidt i starten. Jeg synes også det er super fint, at den bagerste del er blevet dedikerede til syltning, knæk, cremer og pestoer, som passer ind til de forskellige salater, så det gør det mere spændende, at prøve sig frem med denne bog.

’SalatTøsens grønne hverdag’ overraskede mig positivt, på trods af at jeg blev lidt skræmt i starten, da jeg syntes de fleste var lidt for avancerede at gå i gang med. Men efter at have smagt et par af salaterne, har det virkelig givet mig motivation til at prøve nogle flere i fremtiden, så man også på den måde, kan få noget andet grønt på bordet, end det man altid laver.

Reklamelink: Bogen kan blandt andet købes hos Plusbog.dk

Salat

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *