“Sendt til tælling” af Kristen Callihan

Sendt til tælling

Original titel: The hook up
Forfatter: Kristen Callihan
Genre: Ungdomsroman, erotik

Oversætter:
Forlag: Flamingo

Sider: 409
Udgivelsesdato: 23. august 2017

DUO 6 stjerner


 

 

 

Tak til Flamingo for anmeldereksemplaret.

’Sendt til tælling’ var en bog, som jeg havde meget svært ved at lægge fra mig, og indeholdte en barsk historie, som virkelig ramte mig.

streg

Resumé

Da Anna og Drew første gang får øjnene op for hinanden, bliver de næsten slået omkuld af de følelser der opstår mellem dem, bare af et enkelt blik. Drew opdager hurtigt at han er hovedkluns forelsket i hende, men Anna er meget skeptisk, og vælger derfor at stille nogle regler op, for at undgå at blive såret. Reglen er at de kun knalder og at der ikke skal blandes følelser ind i det, da hun tvivler på, at Drew vil blive ved med at være interesseret, med alle de tilbud han får grundet hans store talent indenfor football.

streg

Anmeldelse

Drew er en stor kanon indenfor football. Han spiller quarterback og har en lovende fremtid foran sig. Det betyder dog også, at han har rigtig mange fans og får mange tilbud fra det modsatte køn. Det er dog også let at forstå, når jeg sådan forestiller mig ham for mit indre blik, med de beskrivelser jeg har fået af forfatteren. Så derfor kunne jeg sagtens følge Anna på det punkt med hendes usikkerhed.

Jeg tror, at jeg ville have det på samme måde, hvis jeg stod i hendes sko, så jeg havde meget let ved at relatere mig til hende og hendes følelser. På nogle tidspunkter havde jeg dog lyst til at råbe lidt af hende, da jeg ikke kunne forstå, at hun ikke bare var ærlig overfor Drew. Men når man ser på det hun har oplevet gennem sin barndom, så giver det faktisk meget god mening. Og desuden kan jeg sagtens genkende følelsen med at være bange for at gøre sig selv sårbar overfor en fyr.

’Sendt til tælling’ var også en bog, som jeg virkelig nød at læse. Jeg havde meget svært ved at lægge bogen fra mig, og især den barske historie, som både Anna og Drew har, var virkelig noget der ramte mig. Jeg vil dog nødig afsløre for meget, da det er noget som gjorde, at bogen voksede endnu mere i mine øjne. Bøger kommer bare mere indunder huden på mig, når der er en dramatisk, barsk eller sørgelig historie til stede i den.

Jeg er virkelig spændt på at læse videre i ’Game On’ serien. Jeg måtte lige smugkigge på, hvem de næste bøger handler om, da jeg faktisk er lidt frustreret over specielt en karakter i ’Sendt til tælling’, nemlig Annas roomie. Hun træffer en beslutning, som jeg på ingen måder kan forstå, men jeg håber lidt, at man hører mere til hende i de andre bøger, selvom de handler om de andre football stjerner, som vi møder i denne bog. Lige nu ville jeg bare ønske, at jeg havde den næste bog i serien, men forhåbentlig skal jeg ikke vente så længe. Indtil videre kan jeg i hvert fald varmt anbefale dig at tage hul på ’Sendt til tælling’, især hvis du var vild med ’Off-campus’ serien.

streg

AM DUO

Skrevet af Anne Mette Bach Jeppesen


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *